Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjezi sine od divljaka i bijede kakvi crni Rusi tamo ce te u rat jos poslati da ubijas nevine ljude na njihovoj zemlji samo sto dalje od vlaha ako Boga znas i mislis sebi i svojima dobro…
muslimani su budućnost Evrope
Mali Ibrahimov dobro igra, rodio se on svom Ibrahimu…
Da je neki nemusliman, ne bi se obreo tako lahko na naslovnici klixa
Adin Licina - Igra za Bayern U17 i njemačku Repku U16. Znam da je bio prijedlog da igra za BiH Repku no tražilo mu se 15 milja da uđe u kadar... Novi Ibrahimovic u najavi!
Sta ste se uhvatili gola, clanak je o tome da "mali" igra za dvije ekipe, tj dva uzrasta u16 i u18, a u 3 utakmice protiv jakih konkurenata je davao golove odluke. A interesantno je i to da je dao pobjednicki gol protiv U16 ekipe liverpoola, pa je odma poalije te utakmice igro za drugi uzrast tj. U18 i opet dao pobjednicki gol i opet protiv liverpoola.
Ovo nije nikakav gol, već kiks golmana.
Sad vam je valjda jasno odakle potiču bosanski muslimani? Iz Dagestana. Ibrahimov, plus srpski nastavak ić = Ibrahimović. To je to...