Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odigrat ce vise minuta u realu nego pjanic za fc shisha
Na Engleskom Ancelotti jasno kaze da ce Modric Imati dovoljno minuta a klix prenosi kao da nece igrati
Real je Modricu dao ugovor na godinu dana samo zbog njegove zelje da igra Evropsko prvenstvo sledece godine. Znalo se da igrati nece.
ma šta se ovaj ispuhani fišek vazda nešto kofrči, nekad si dobro igrao više ne, pomiri se s tim i povuci ko gospodin!
Ja neznam sta je cudno pa legende Reala njihova djeca starosjedioci kapiteni su dozivjela isto to i Raul i Kasiljas i Hiero
Pa nije golman da moze u 38. bez problema igrati prvu 90 minuta.. Covjek igra veznog, poziciju gdje se najvise trci i umara i gdje je potrebno po 10km pretrcati u sat ipo igre.. Njegovo je da poducava nove mlade igrace na treningu i da u svojih pola sata igre pokaze zasto ima zlatnu loptu. Budala je ko smatra da on treba igrat prvu u Realu u ovim godinama.
Hinjavi klub Real Madrid, Gareth Bale je to skontai na vrijeme, potpisao unosan dugogodišnji ugovor i vukao ih za nos
Al Dzekson jos uvijek trpa :)
Kulturno ih odjebo.