Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 6 mjeseci je za strucni stab zelje bio zlatna koka,transver koji je odjeknuo Belgijom,a sada neznalica kome sada vjerovati.Sreca mu je pa ode napravice momak dobru karijeru za koga su god u zelji rekli da je kloc ispade vrhunski igrac. Sretno Hajricu zajebao si se svaka se škola placa.
@gooUser1608030064. Sunce ti kalajisano, kako si nepismen...
...nije mali imao love da plati i podmaze gdje treba da bi dobio priliku...nije znao da u NK SeljU tako funkcionisu stvari.
@SpeedyGonzales tebe smo djabe dobili za prskanje tvoje kockaste labrnje krepani košpicaru.
Nije platio Osimu
Unisti Nas Amar sa svojim pajdasima Selimovicem i Badzkog obecavali su titule stadion itd a oni pokusavaju da rasprodaju zeljinu imovinu i da se rastale
Uvijek netko tko dodje iz Belgije, Austrije, Svicarske i svih stranih zemalja se cijeni kao da je frisko osvojio LP i kao da ce odvesti neki nas klub na vrh svijeta. Na kraju se obicno ispostavi da je flop. U zemlji gdje te i dan danas cijene na osnovu nacionalne pripadnosti ne mozes ocekivati da se isto tako strano ne uzdize u nebesa iako za to razloga nema. Citav zivot razocarenje.
Trebate li zajam? nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 3%. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas danas putem e-pošte za više informacija. E-adresa: [email protected] Mobitel / Whatsapp KANADA: +1 (204) 410-2623 Mobitel / Whatsapp UK: +44 (752) 064-7201 Google Hangout: [email protected]
@gooUser1606694998 Pokušaj na Udruženje FK Željezničar, Zvornička 27, 71000 Sarajevo, BiH. Njima trebaju tvoje usluge.
Baš šteta, a dobro se uklopio među ove željne neznalice
hahahaha sta ce taj klub sa sugavice. nek prose za stadion i plate HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA SSSUGOOO SUGAVIII
@DAN123 hahaahaAHAHAAHAHHAHAHAHHHHHAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAAH JJOOOOOJ BRUKE SUGE SA SUGAVICE
nezvanicno trener ga tukao kao i pojedini saigraci
kako je usnice ispupcio... ljubi majka
Pocetak kraja eskort dame zvane Željezničar