Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I preko vlastite fondacije donirao oko 3,5 miliona eura za pomoć stradalim. O njegovom humanitarnom aktivizmu se ne piše kao što je to slučaj s drugim.
Ma nije ni bit da se piše dao si, halali i šuti. Nekomentariši jer se odma nađu luđaci da umanjuju takve stvari.
Normalno da nije. Dok se za jednog izvjesnog na sva zvona pisalo da je "prodao Zlatnu kopačku i donirao novac Palestini". Hint: Sve su mu kopačke na broju, nijednu nije prodo.
Lik donirao 3,5 miliona eura niko ne piše o tome
Allah te nagradio Uputom u Vjeru!
Suosjećam s vama...a ne kao u naslovu.
Preko unicefa dragi messi malo se raspitaj o tim organizacijamA UN, WHO... glupko
najveci igrac i covjek.
LAŽE židovski slino 😒
Kakve veze kršćanin Lionel Messi ima s judaizmom?
Novinarčiću , ne piše se "suosjećam se s vama" nego "suosjećam s vama".
Haj gramaticar idi trazi 2 markice negdje i na kafu
Konačno i od njega neka humana stvar. Doduše ovo radi njegov PR jer on ne zna sastaviti ovakve rečenice. Sve u svemu, dobro se sjetio.
Pa da nisi zaljubljen u svog cr7 vjerovatno bi znao da Messi ima fondaciju preko koje je više para dopirao nego što je tvoj derPe i pomislio donirati. Evo samo za stradale u ovom zemljotresu je uplatio 3.5m eura.
Kiki, konacno? 😂 Ne pisi gluposti. Messi je sudjelovao u bezbroj humanitarnih akcija, plaćao skupa liječenja bolesnicima, plaćao je liječenje za 1600 ranjene djece Sirije, donirao 600.000 za dječiju bolnicu u Argentini, donirao 1 milion za vrijeme korone itd. Radi za Unicef, pomaže redovno siromašnoj djeci, ima fondaciju koju financira sa ciljem pomaganja siromašnima. Ukucajte malo na googlu: "Messi donirao".
evo u našoj crkvi i ostalim crkvama po hercegovini se skuplja za tursku i siriju i svi daju
Naravno, tako i treba, svaka cast, i mi smo po dzamijama davali kad je zemljotres bio u Hrvatskoj, cak Rijaset naredio skupljanje u svim dzamijama.
Imo sam drugo misljenje ,covjek nezna kakav je ko,iako je od Mesija veliko je,nije vazno ko si vazno je da si covjek,djela druze,najgore je biti nacionalista i zadrta budala.
Pa samo provjeri Fundación Leo Messi i sve će ti biti jasno koliko lik dodira ugroženoj djeci.
Najveci gospodin i najveci igrac svih vremena
Daleko od gospodina. Obični štakor nepismeni.
Ti si obicni stakor nepismeni, a Messi je najveci gospodin u svijetu sporta
Ja sam stvarno pozitivno iznenadjen kako nemuslimani djeluju ovih dana prema Sirija i Turskoj, nadam se da je ono sve iskreno
A ko je pravio njesra kod nas?
Klasicna srpska "ko nas bre zavadi" i "krive su sve 3 strane isto" prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)