Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god dodje privatluk i para... Eto nekog uspjeha... Nebi me cudilo da slijedece godine igraju evropa ligu ili makar da dodju blizu. Zivi bili pa vidjeli!
pa ko ulaze novac i treba da ide igrati evropske kupove, pa mislis da bi City,PSG i slicni bili tu gdje jesu da nema privatluka...
Oni doveli veznjaka koji mariše a mi (FKS) istrošenu muštiklu iz Maribora koji nije u stanju pasa sastaviti, panja iz Srbije kojem je centaršut misaona imenica.
dovoljno ti je ukucaj ime na you tube pa da vidis da odskace od ove seljacke lige
Slazem se 100%. Ovaj momak je zvijer. Mozda i najjaci igrac lige
Samo ovaj logo treba promijeniti. Isto da je dijete na igrici pravilo. Dizajn i kreativnost 0.
Husref mašina
Zaigrala Tuzla fino, msm da je trener to sve poslozio kako treba , u buducnosti ocekivati velike stvari id njih.. sretno vam bilo