Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Argentincima piše Argentina a djedovi su im iz Španije i Italije.
I Hićine i Antišine pobjegulje.
Ništa slagali nisu.
Pa problem je u tome što je ljudsko biće subjekt koje se tako treba tretirati. Ovdje u ovim pjesmama se ljudsko biće tretira kao objekt i zato pjevače treba žestoko kazniti. Kod sličnih Balkanaca ovo podjednako pravi konfuziju u glavi.
Zar nisu srbi???
Ništa pogrešno nisu pjevali
Gdje je laž?
Nije bitno je li laž, ovdje je pitanje šta je bitno da se uopšte iznose te činjenice,a pogotovo prilikom slavlja. Očito je problem u njihovim glavama.
Ne mozes pjevat ko je odakle nije pristojno ali realno reprezentacije su postali kao klubovi a EP kao liga sampiona! Meni je to bolesno, koji smisao je drzavnog dresa? Da ko ima vise para podari drzavljanstva najboljim iz drugig drzava?
Sta im francuzi uradise, valjda o englezima trebaju..
Šta je ovdje rasizam? Ovdje niko nikog ne vrijeđa što je druge rase.
Koja glupost! Španija prije nego je postala Španija, bila je pod Berberima, Arapima. A sami španjolci su tamnoputi. Od njih su potekli argentinci i ostale latino američke zemlje, tako da vjerujem, isti ovi sto pjevaju o afrikancima, očigledno nemaju osnovno obrazovanje. Tuga
Gdje je ovdje rasizam??? Ispade da je rasizam ako nekome kazem da je iz Kameruna??? WTF
Ne znam sta je sporno ....ziva istina
Argentinci svi razlicite puti, nemaju ni vlastiti jezik, govore spanski, pola ih vozi francuska auta. A ovi o kojima pjevaju svi rodjeni u Francuskoj, nisu ucili igrati lopte u zemljama porijekla roditelja, znamo njihove kvalitete.
Koja je ovo bolest nevjerovatno. Ne mogu se ni radovati znaci, a da nekoga ne vrijedjaju. Ima jos takvih nacija, nazalost i u nasoj blizini.
Its Funny Cause Its True
Ma svi su oni na kraju krajeva u biti prvo bili nebeski narod
Zna se na koga se misli ovdje, da se razumijemo