Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar mladi igrac, ako se uklopi mogo ni explodirat u sljedecoj sezoni i napraviti dobru karijeru! Sretno
Super pozitivno za njega ,bolje nego da je otišao u grčku ili Belgiju. Budes liga je ipak nešto posebno možeš se mjeriti sa najboljim.
Ko god iskreno SRCEM zeli igrat za repku neka mu jos bolje bude u klubu i sto vise uspjeha i sto manje povreda, a vala i onom ko ne zeli i njemu sve najbolje.
Sretno momcino!
Dobar izbor. Sretno Armine.
Sretno Giga
Aferim, ispravan potez, neka je s hajrom.
Odličan korak u karijeri, igrati Bundesligu u klubu kojem će sam opstanak u ligi biti uspjeh. Odlična stvar i za nasu reprezentaciju, treba nam što više igrača u ligama petice. Sretno majstore.
Pravi potez,taman da steknes iskustvo a Bundes liga top. SRETNO
otisao u wolfenstein
Zar nije Klix pisao da ga zeli West Ham i brojni drugi vrhunski klubovi, a on na kraju otisao u Holstein?
WHU ti vrhunski klub?