Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nije navijac Arsenala nece ni razumijeti zal s Granitom. Tip koji je sve struje prosao otkad je dosao, jedan od kljucnih igraca ovu sezonu. Nas kao navijace boli realno nasa politika prodaje igraca, za malo para pustaju igrace. Zao mi je sto nece igrat u Ligi prvaka za koju je ginuo ove sezone, momak voli Arsenal, kapiten je bez trake, mnogo jak pshicki. Ali razumijem ga, dolazak novih veznjaka njega ce automatski stavit na klupu.
Sve izgleda kao Liverpul..Sezona dvije i onda bum.Ova je prilika prokockana ali realno loga prvaka je izborena i to je primarni cilj i bio.Sledeca sezona uz ovog momka i jos dva tri pojacanja gledat cemo sasvim nesto drugo a to se zove Sampionska ekipa
Steta sto ce prokockana titula obiljeziti jednu zaistu fantasticnu sezonu arsenala. Biti drugi toliko ubjedljivo i bjezat sitiju skoro citavu sezonu nije mala stvar.
Idemo dalje. In Mikel we trust.