Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzena pobjeda Arsenala. Bili su bolji i vise su zeljeli pobjedu. United se poceo braniti na 2:2 a to je bilo isuvise rano. Navijac sam Junajteda i cestitam navijacima Arsenala na zasluzenoj pobjedi.
Titula!
Napokon se vracaju stari rivali!
ko se ba vraca, United opucao 2 put zabio 2 put, inace Arsenal ih trebao razbit 7-0.
Kakav igrač je Bukayo Saka i svakog dana je sve bolji i bolji.
Kako igracima treba vremena tako je i sa trenerima nije islo arteti na pocetku zadnjih sezona se mucio.Sklopio tim bez nekih velikih zvijedi i evo ih,volio neko gvardiolu ili ne neke stvari je od njega arteta naucio i prenio na ovaj tim.
Vrijeme je da i Arsenal nešto osvoji. Mnogo su propatili navijači prethodnih 15 godina, mnogo osijedili i oćelavili. Od indisponiranih navijača Arsenala se na klixu odavno nije moglo pročitati 'COYG', a došlo je vrijeme da se i oni počaste ponovo izgovaranjem i pisanjem istog.
Bravo Topnici samo gazite❗ Daleko najljepša i najkvalitetnija igra u TOP 5 liga. 👏👏
Celzijevac sam al zasluzeno osvojena titula, oni i Napoli 👏👏💪
Jos puno bodova je u opticaju
Jednom cu dobit udar hahahahaha, kakaaav mec, kakvi momci, zasluzeno!! Trossard je odlicno pojacanje, nista sladje nema nego pobjeda protiv Man Utd i Tottenhama. Ovo je jos nevidjeno koliko SVI jedva cekaju da Arsenal padne, svaku tekmu iako nemaju nista od toga. Momci su poezija, hvala im na ovome. 🔴
Arsenal iz Arsenalcica u samo jednoj sezoni postade Arsenalchuga, sta arteta I omladina uradise ljudi moji
Nije njima dzaba Murinjo krojio kapu vidi se njegov pecat u igri
Weghorst TOTALNI PROMASAJ
Tri penala za United ali eto.
Nek je proćelavi deduka Eriksen odigrao 90 min, timski duh Junajteda je karina... Antony promašaj isto kesa prazna lebdi po terenu.. Imali šansu biti u igri, očito im je cilj biti u top 4, jadno sve u svemu... Zaslužena pobjeda Arsenala.
...u Unitedu igraju face koje realno ne bi mogle igrati u drugoj Njemačkoj ligi...tuga...
Top utakmica! Arsenal je vise zelio pobjedu. #ggmu
Koliki je promašaj ovaj Antony pa to je strašno ne zna gdje goni sa loptom totalno bezopasan,Weghorst u 2 utakmice do sad ni šuta nije uputio ...
dominacija!