Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kako je taj Azerbejdžan uopšte dobio organizaciju ovog finala, ako igrač ne može sigurno ni otići tamo, a kamo li odigrati utakmicu. Opet UEFA uzima keš. Jer da nije mita, promijenio bi se domaćin i ćao. Sramota, u 21. vijeku igrač ne može odigrati finale. Fuj!
Ovi nemaju muda brate....Nasi igrali u sred Marakane pred 30+ hiljada cetnika
Zasto petljati sport i politiku fuj
Uostalom, ni Azerbejdžan nije u Evropi. Nagurali ga na silu. Treba u Aziju vratiti i njih i Kazahstan a naročito Izrael.
”Te dvije zemlje se be vole” kao da se obracate djeci u vrticu.
Da li bi klixov novinar kad vec hoce da pise o necem objasnio ovo do kraja. Ima li ovo mozda veze sa genocidom nad Armenima od strane Turske
@Nicholas ..Sta je pisac htio da kaze??????..Kakve veze imaju sad turci i finale evropa lige
Jeste sad vidjeli u kakvim su DOBRIM odnosima naši narodi na Balkanu? Kod ovih ne smije igrat igrač iz druge države bez obzira što ne igra protiv njih, kod nas igra ko gdje hoće. Samo nas politika j*be
igrao ne igrao ionako će izgubiti vječni luzeri tobdžije
Tuga je kad se politika umijesa u sport
Pa kad su dozvolili da Šakiri ne smije putovati u genocidnu serviju sad je Azerbejdžan na redu.Šta je sledeće?Pola ekipe Želje neće moći na Koševo pošto ih navijači arajeva mrze?UEFA je bogatija i uticajnija od 95% država na svijetu i samo je važno to održavati.
Pravda za Mkhitaryana 💪
a nemoj samo da liverpool osvoji nesto
Super
Motiv vise za sve igrace Arsenala. Naprijed Tobdzije!!!