Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi legenda ali i tebi je oko 35-36 godina. Covjek vas doveo do finala LP. Prije da ces ti letiti nego Terzic.
Ti trebaš da ideš u penziju. Neće te selektor, glavni si krivac za poraz Borusije u finalu lige prvaka i ti bi da se pitaš ko će biti trener, još uslovljavaš. Penzija stari, prespor si ti za taj nivo fudbalske igre!
Nek si mu se nagovorio
Hummels obicna rupa.
Cuj traziti smjenu trenera koji je klub doveo u finale LP. Pa kakva bi onda bila motivacija trenerima kad bi ih smjenjivali zbog uspjeha.
Ne vole ga zato sto je balkan kan.
U pravu je covjek.
Stari igrac, u silaznoj putanji ucjenjuje "svoj" klub, trazeci odlazak mladog trenera, u uzlaznoj putanji. Sta si mislio kad si iz Borusije odlazio u Bajern? Pakšu!
izvini Ronaldo nisam te prepoznao.😂
Borussia Dortmund je prije nekoliko dana napravila svojevrsni skandal kada je potpisala sponzorski ugovor sa najvećim njemačkim proizvođačem oružja Rheinmetallom, čiji logo je istican na svim Borussijinim produktima uoči finala Lige prvaka, kao i na reklamama na stadionu. Inače, Rheinmettal je kompanija koja Izraelu ispoučuje veliki broj naoružanja za sprovođenje agresije i genocida u Gazi.
Ima i Terza piksu od prodaje.
juće ste pisali kako Terzić gotovo sigurno ide u Man. United-:))))))))))))
Svaki klub koji drzi do svog ugleda u ovoj situaciji bi se trebao zahvaliti igracu, i staviti ga na transfer listu.
BRAVO
Koji ozbiljan trener bi došao u Dortmund ako na ovakav način otpuste Terzića?
I vidjećete dače otkaz Terziću jer BVB ima najgori management u historiji fudbala. Ljudi hoće da osvajaju neke naslove a sav svoj talent I najbolje igrače prodaju največim rivalima. Nek ih je Real nakanto!!
Nakantao? Real se treba zahvaliti sto su se BVB u prvom poluvremenu izmasili.
Najsporiji defanzivac lige, prije ces ti letiti nego Terza.
Njemcima niko ne odgovara ako nije "njihov". Ovako isto se radi u Bayernu. Oni bi da uspustavljaju neki autoritet unutar tima.