Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najprecjenjeniji igrac ikad. U Barseloni mu svi davali loptu i od 1000 pokusaja naravno da ce imati par majstorija o kojima svi pricaju. U Barsi je bio bolji od prosjecnog igraca a sad je na dnu.
Najbolji ikad
zadnju utakmicu u gostima u pobjedi od 0-4 zabio dvije lagane golcine al naravno klix nije objavio..... ronaldo zabije iz penala,klix je tu na glavnoj naslovnici ... Do duse jest navika da Messi zabija mozda,a ronaldo kad ga zabije mora se objaviti da bi se uvecalo ipak
i sad će opet biti treći kandidat za zlatnu loptu..
Lesi se vraća krući - Part III
Realno i jeste pao k za usi u PSGu, zivi od stare slave
Čim on ode van Europe, to bi bilo to od prave karijere. Bio si magican Lionele ali godine su neumoljive.
Propo.To je razlika izmedju njega i Ronalda.Ronaldo se vratio u svoj maticni klub,u najjacu ligu na svijetu i zabio dosta golova u ovoj sezoni ,ceka Erika ten Haga da opet osvaja trofeje,a ovaj bjezi za Ameriku iako je mladji od Ronalda.
@Karisiknn kada vec svrsavas na C. Ronalda kako onda ne znas koji je njegov maticni klub?!
To sto je ronaldo dugotrajniji ne znaci i da je bolji. I modric duze traje od inieste pa nikad nece biti bolji od njega.
Pametno. Manje stresa, para se ima, dobra zenska, djeca su tu. Hebo te Barca i PSG idi gdje je tebi dobro a ne gdje drugi ocekuju.
Da je po parama gledao prestao bi igrat tamo negdje 2008. vjerovatno, jer je vec tada imao milione