Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najtužnija u svemu je činjenica da takve komentare obično ostavljaju uhljupi bez igdje ičega najčešće još uvijek zakačenih za majčinu dojku i očev novčanik iz kojeg plaćaju i taj Internet koji koriste da maltretiraju nekoga.
Koliko je snova/talenata samo ubijeno, slušajući šta sirotinja koja nema motivaciju govori ili piše. Žalosno.
@escobar_ NIJE BIO NA KLIXU DA VIDI KAKO UJEE ORGANIZOVANO PLJUJU BAKETA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Momku treba pruziti pomoc i podrsku da prevaziđe te komentare i da ga oni ne dotiču,niko nije isti...
Kralju moj pa ugasis sve drustvene mreze i igras. Sad radi net budala da prekines karijeru ispadas jos veca budala od njih
Uzmimo kokice i pratimo šta će se dešavati u kolijevci civilizovanih komentara - Klixu. :)
Trebo si biti ko Višća, boli ga neka stvar za penal
KAd je glup i prati drustvene mreze. One su ZLO. Bude vise mrznju nego ljubav kod covjeka. Dokazano vec u svim krajevima svijeta.
A koji klinac ulaziš uopšte na Internet. Imaš pos'o, zarađuješ...a paćenike ostavi da dangube. Neće čovjek koji je zauzet nečim korisnim sigurno trabunjat po društvenim mrežama.
Lave što čitaš komentare,igraj PS i gledaj pornjavu na netu i to je to.
Ugasiš telefon i ne koristiš Samo fiksni i to je to
Izdaleka isti Torres
Pametno i pravac na dzavne jasle
😥😥😥😥
@GlasRazuma Što ti mudrujes kao tvoj vodja Bakir.Trebao si pomalo zamuckivat kao i on.Garant si neki balavac.Obrisi nos i idi da se igras.
A ti si budala jer imaš te mreže. Obriši i igraj fudbal. Ha ja
Meni mozes 24/ 7 lose mjeti..Ne zanima me, sretno momak...
Pofalicki te ceka rasirenih ruku