Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ti se svi budu petljali u posao Azmire, piši propalo… Nije sve u parama ima toga dosta i u menadžmentu 😉 Ko neće profesionalno da radi goodbye
Sda kadar da vodi fudbal. Narooood znaaaaa
Azmire, prvo pusti plate igracima u Cityu, stručnom štabu. Pusti plate u Heez-u i plati dugove dobavljačima koji hoće da te tuže. I tek onda obećavaj stotine hiljada maraka klubu u Tz. Neozbiljan si biznismen kad mjenjas misljenja preko noci.
Ma obicni lakrdijas koji je drzao igrace na minimalcu, tajio poreze, obrto pare sa strane i kada je do te mjere zasro sa Cityem, sad hoce da isto nastavi i sa Slobodom. Poceo je on bio to sa Slobodom pa ga ljudi provalili i otjerali ga. Sad su haman sklonili smetnje pa bi da nastavi!!!
u znak zahvalnosti tuzlaci će ti opet psovati majku izbjegličku ... samo viči nema na čemu .. hvala hvala glupsone
Hoće li ovaj prevarant i dalje prijavljivati igrače na minimalac od 500 KM i zakidati državu za porez?!
Jel oni zaista vide izlaz u ovom kriminalcu koji je sve samo je cist od laznih ugovora na minimalce, utaje poreza, mita i korupcije, i svega sto je radio sa bivsim City-em sad hoce da mu ustupe da sve to provodi u Slobodi ?!??!?
Nek sve ide preko banke prije svega mani se koverta nije 2003,i pokusaj smrsati zbog sebe
Lopina obicna kojeg treba ispitati, kakvi kamioni kakvi bakraci jer pored “firme” u Americi da se neko bavi BH fudbalom I livadama budite pametni.
Sto su ove sarajlije ljubomorne. Pomalo ba busicemp vas opet po 3:0 i kad imate sudiju uz vas kao i obicno
A sto cemo biti ljubomorni na drugoligasa,suti boga ti azmir je najobicnija lopina
Njegov cilj je da privatizuje stadion Tusanj u Tuzli.
Ja i? cilj mu da od ruševina napravi stadion, podrška..
Sda kadar da vodi fudbal. Narooood znaaaaa
Još jednu tribinu sa HEZZOM za 2 godine prva liga opet.
Sta je sa puncem?
Ma i ti postajes sumnjiv
Vicin potrcko!!
Vidjeo da nema sa Sitijem napretka,jer taj klub ce dozivit sudbinu Olimpika.Azmirova greska je sto je usao,u politiku.
Ja ne znam stvarno jesili toliko naivan ili i ti igras neku igru?Normalno da ces biti visak u Slobodi za par sedmica ili mjeseci!