Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redundanto na aparatima.
i neki ga poredi sa youtuberom
Citam ove komentare,umjesto da fanovi Messija napisu znak podrske za svoga najboljeg igraca,oni u svakom komentaru spominju i vrijedjaju Ronalda,valjda ih istina boli da je Messi 3 klase ispod Ronalda
Evo ja ti kao fan fudbala kažem da nema potrebe porediti ta dva igrača, dovoljno je da pogleda način postizanja golova, asistencije, driblanje i sve ostale poteze zbog kojih se voli ovaj sport i samo će ti se reći ko je bolji za tri klase!
Nemas ti veze o fudbalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pratim fudbal 30+ godina i nikada mi neže biti jasno kako neko može reci da je C.Ronaldo u rangu Lionela Messija,nikada! Jos ona Marca ga stavila na drugo mjesto bez ikakvog doprinosa ili ti uspjeha na svjetskim prvenstvima.
Kakav uspjeh našeg sporta, svojim očima gledao?
Ljudi često gledaju statistike i po njima sude. Da se razumijemo, Messijeve statostike su impresivne ali ono što one ne pokazuju je način na koji on igra, kako učestvuje u svojim golovima i golovima drugih igrača, kako razigrava ekipu... pa stvarno moraš biti fudbalski slijepac i reći sa je neko bolji fudbaler od njega.
Ja vise volim Ronalda,cak sto vise Mesija ne volim uopste.Nazalost tesk srca priznajem na toj poziciji Mesi je dvije klase iznad svakog igraca
Ramo Isak je najbolji, kakav Messi. Kad Ramo Isak ide u dribling, svaki helikopter u svijetu bude ko transformers i svako dijete odustane od fudbala. Takvu moc koju ima Ramo, Messi nece nikad imat.
Strašna liga. Kad im je Ibrahimović došao, u prvoj tekmi im spuca gol sa 35 metara. Nažalost, bolji igrači su u Saudiji danas
Jača od ruske lige , garant.
Pa u Arabiji cak i Mitrovic trpa svaku utakmicu. Stvarno nema ti smisla da poredis MLS sa Arabijskom amaterskom ligom jer je MLS daleko ispred i to je cinjenica. U Arabiji Al Hilal i Al Nassr pobjede 90% utakmica, sude im se penali svaku utakmicu, a utakmice se produzavaju i po 15 minuta dok ne daju gol. Nije ni cudo sto su im stadioni prazni jer niko ne zeli gledati namjestenu ligu.
6 golova u prethodne dvije utakmice lagano, Ronaldo place kad ovo vidi
Esmir zvani vidjelica :)