Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je on igracina mogo bit samo da nije lud ko struja
mahnit totalno steta prava
Jedno je bit lud a drugo glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio mi je uvijek drag, steta sto je bio neodgovoran mogao je biti vrhunski igrac.
kod nas u buća bi na prvom biciklu ostao bez noge
A ja bicikla jbt hahaha, zakolutale se oci onom ispred njega..
Kad god ga vidim sjetim se Murinja i izjave kad je 12 minuta na poluvremenu odvojio za njega da mu objasni da nema više napadača i da ne smije dobiti drugi žuti karton, a brat izašo na teren i u 46. minuti dobio crveni
14..slabo se sjecas
ovako see jedan rom igrao kod nas u mahali sa starijim od sebe, lik imao talenat i slobodno mogu reci i skill bolji od Ronaldinha, ali djaba
Imao sam roditelje, hvala Bogu, da me usmjere. On nažalost nije...grehota talenta
cvijet koji nije procvjetao :(
Da je bio samo normalan u vugla mogao je biti u top 10 napadaca na svijetu.
Ima moju beskonačnu zahvalnost za ono što je uradio Švabama na SP 2006. Inače, lud lik. Mogao je mnogo veću karijeru imati.
Vala ako mu je ovo najljepsi u karijeri.. biciklo je vrtio prije nego je dosao do lika, dakle nije ga prosao zahvaljujuci biciklu vec onako vrtio malo, pa je samo povukao u stranu i lagano poslao u gol.
Pogledaj opet iz drugog ugla 😉