Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAK BORAC HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Još jedno pitanje. Ko je vama papcima dao pravo da možete koristiti ime prijeratnog Borca iz Banja Luke, gdje su igrali večinsko muslimani ? RADNIČKI klub koji je nosio petokraku? Vi ste obična plastika, novokompovana ekipa kao i Zrinjski, bez tradicije. Nastali ste 1992. godine. Lp
@SamoVelezMostar Šta ti imaš protiv novotarija nastalih '92.?
Kome smeta Vicin Borac hahahah
Pu kakav odron od kluba pa ne kontam imate li obraza seljacine pa niko nije slijep jadovi. Silje vam sudije zivotom jadovi!!!! Gigovica iz drzave treba istjerati !!!!!
kome smeta jaka BiH
Ne smeta nikome ali na koji način pobjedzuje to je upitno
VOLIM, VELEZ, BORAC,CELIK,ZELJU, SARAJEVO, TUZLA SITI, AL NAVIJAM ZA SLOBODU.
KAO NEUTRALAN. POSTUJEM I CIJENIM I BORAC I VELEZ PODJEDNAKO. TO SU EKIPE KOJE SU U BIVSOJ JUGI IMELE VELIKI RESPEKT. GRESKE I PROPUSTI SE MOGU SVAKOME DOGODIT, ALI MISLIM DA NETREBA IC U DETALJE. ZIVILI NAMA NASI BiH KLUBOVI I BORAC I VELEZ, KAO I SVE EKIPE IZ BIVSE SFRJ.
Višestruki prvak lige šampiona kome smete . Možete biti prvaci na teferiću Grmeču kada se održava korida.
Veležu svi smetaju, prvo Zrinjski pa ostali...
uzmi samo u obzir da im je zrinjski neki oteo stadion. i njihovu golgotu do opet jedne velike i postovane ekipe sa respektom. NAPRIJED RODJENI
Evo meni smeta jer ste bagra dzikhanska.
Kradja u Banja Luci ko kuca, zato se ucitete misevi
Seljacine iz vrapcica.
A Borac je stari gospodski klub.
Ekipa kojoj je prosle sezone svirano najvise sumnjivih penala, jucer sudi sudija iz Gradiske koji je svaku sezonu suspendovan zbog kriminalnog sudjenja. Jucer vise nego smijesna 2 zuta kartona za najopasnijeg igraca Veleza.
Koji Borac? Zašto se uopšte javljate? U toku1992, dok ste razara li BiHa išli ste da se takmičiti u Srbiji, pa idite i sad. Tamo svakako pripadate.
upravo tako... gledaj im grba i trobojke mater im fašističku a naši klubovi skidaju ljiljane sa grba
jak borac jako Sarajevo
Hocemo li ikad doživjeti da Dudić nekome cestita na pobjedi??? Ne kontam lika sekunde.. nisu htjeli Sarajevu izaci u susret, slavili bod na Kosevu kao da su protiv Barcelone igrali i opet se, i u toj utakmici žalio na sudjenje.. i non-stop se lik žali kako mu fale igraci, ne valja teren, ne valja sudija i slicno.. protiv navijaca Veleža nemam nista protiv, super su momci, ali im klub vode papci..