Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema K moj Barba, Lulic vam je sve fino rekao, a posle se Seha kleo pred BHF hahahahaha i sve po starom
j te Lulic jel ti znas kad je to bilo? I sta i ako je rekao? Bio je u pravu 100% ali jel to sad znaci da se te stvari ne mogu promjeniti? njaske
Ljudi veličaju Lulića kao da je on to rekao u negativnom smislu. Frajer to rekao i smijao se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povedi nas Barbaaa
Barem do cetvrtog mjesta u grupi u kvalifikacijama.
Uz borbenost i pametnu odbranu nema poraza, a ne branis se i gubis 3:0.to mogu samo budale.
Šta ćemo kad budemo igrali kod nas? Hoćemo se spremati u Mađarskoj?
Daleko je Sana river....
Bravo Barba makar izgubio sve utakmice ti si ponos nacije
E baš me zanima hoce li to za Džeku važiti.
Nemamo mi više ni igrača da bi mogli birati tako da sada nije ni bitno hoće li neko igrati po babi ili stričevima jer i više niko hodati ne zna a kamoli igrati fudbal, zato si ti i dobio posao jer im treba stTua a ne trener.
Jos samo kada bi Barbarez uspio privoliti Halilhodzica za savjetnicku poziciju u reprezentaviji imalo bi sr cemu nadati. Naravno da treba poraditi i na Spahicu koji je poceo pokazivati lose strane svog mentaliteta sto skodi reprezentaciji, a znamo da je covjek tog tipa i kada je igrao. uvojek su bili neki problemi.
Da mu Vaha bude savjetnik? Ovaj Vahi ni cipele vezati ne može a kamoli šta drugo!
Ja levata Fadile mi moje...Kakve veze ima gdje su pripreme? Treba imati damu ko sto je imao Ćiro i tek onda mozemo pricati o ozbiljnom pristupu. Ovako su nas i Barba i Spaha uzeli ko levate,pokupice lovu koju nigdje nisu mogli imati jer nemaju dana iskustva,zadrzace se maksimalno do kraja lige nacija jer ce nas svi nakantati i to je to. Onda opet iz početka,opet ''savez napolje'' opet dajte nam ovoga ili onoga,i opet i opet do pojave nekog novog Ćire..Ocmi,sto se raspisah hahahahahah
nešto sam primjetio da nema na spisku Barišića koji igra odlično u švicarskoj ligi
Ne daj se Barba fin poso radis......
Sve pripreme raditi vani
Bio je neki problem sa Spahićem, tačnije neko se miješao u njegove odluke kako su mediji prenijeli (svi osim klixa) i htio je napustiti mjesto direktora. Vidim Spaha je tu i jako mi je drago što nije ostao pri toj odluci, čak je i Sergej reagovao i rekao da su zajedno do kraja. Ljubav prema domovini prije svega.
vidjeccemo dalje oko spahe mislim da ce se tesko snaci jer su sa njim uvijek bili neki problemi
tako je barba, sta ce im porodica. treba svi timski u red light district
da i mi konacno zabijemo
Njemačka škola, Brabo Barba!
Bitno je samo da Miralem vise ne igra. Nisam mogao onu njegovu letargiju nikako.