Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali smo prije onog Francuza što je Grlu izbio zube u Zenici :) Legenda
Kako je on dobio otkaz i krenulo je po zlu.
Biće ovo interesantno
Spahic je mali zezo na SP u Brazilu. moglo je puno bolje.
Da ne bude po onoj engleskoj: Previše kuhara pokvare čorbu.
Iskreno,sve miriše na lijepu priču!Sretno Sergej!
ma mozes imati sto pomocnika, ako nemas materijala za obradu onda sve pada u vodu
samo oštro Barba i nemoj se prodat za pare. Digni nas na noge a ako te savez bude spuzavao imaš leđa desetine hiljada navijača spremnih na sve.
Spremni ste kao i do sada. Što ste to vi napravili po pitanju reprezentacije.
kad budu odlazili, Bice zanimljivo!?
Više ''stručnjaka'' nego igrača
Barabarez napravio strucni stab nece imat ni mjesta na klupi kad je njih vec 11
Ustanite pa recite pape.
Izgleda ova klapa po imenima sa turnira ih doveo rejz ček ma lol in :/
Kad se prisjetim onog sto nam je dao igracima da ganjaju veliku loptu na trening.... ko teletabisi.. Barbarez ima visiu. A uznjega još Spahic... svi znamo sta ta dva Diva. Nisu sigurno tu gdje su sad zbog para I plate. Već kao sto su bili jucer na trenu sa srcem, Tako su I ovdje danas sa srcem. To je sila, sto lomi planine na dva dijela. Sretno Ljudi!
Neće štetiti znanje stranaca. Pametan potez Sergeja.
Svaka promjena moze da bude ugodna i neugodna, ovdje se radi o vecoj promjeni i dimenziji reprezentacije, Barbarez mora imati cvrst stav i strogu, stroziju disciplinu prema svima redom bez izdvajanja pojedinaca od A do Ž. Ako on ne uradi nesto sasvim drugacije od dosadasnjeg onda reprezentaciju mozemo otpisati na duzi period. I da je Murinjo i Anceloti preuzmu i ako je sve isto kao do sada po sijelu i zabavama, isto bi nam bilo. Samo DISCIPLINA pomaze
Pa covjek ti je rekao na konferenciji. Najvazniji mu je odnos prema grbu i dresu. Nece igrati najbolji,nego najsrcaniji,najpozrtvovaniji.Pravi pristup Barbe. Pristup koji nas na duzi period moze ozivjeti i natjerati da srcem igraju,da placu kad izgube,da placu kad pobjede(od srece),da budu skromni,poslusni i da ne postoji nikakav drugi cilj,osim da se punim srcem igra za svoju drzavu. Zato Barbarez kaze da ce biti zadovoljan kad to vidi na igracima za vrijeme himne.
sta kazes dobar zeljkovic vico ??? e babo te raspali ebo i tebe i njega i sve vas zajedno.
kapitenu i legendo imas punu podrsku svih nas Bosanskih patriota 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦