Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko im Zenica od aerodroma, nece da se naprezu. A fale im i Ilidzanske kafane, da se okrijepe poslije napornog treninga. Nikad napretka ovde nece bit, nikad.
nema u zenici kafana i klubova ko na ilidzi, ne moze se na dobru shishu hahaha
Bravo Mirvicu! Tako se to radi! Zatsgni do pucanja a u tisine je izpregovarano svasta nesto! Bumo vidjeli! SARAJEVO, TO SMO MI!
Bolje da smo se okupili u Ohajo🤣😂, zar ne?🤣 #savezNapoljee
Sramota je, Ismire, pustiti ih da treniraju u nasem kampu. Imaju Vicinu avliju, nek tamo treniraju.
Da mi je nekad uci u ove komentare i da citam pozitivne stvari, kako smo mi negativan narod pa to je uzas!!!
Šta prvi put u mandatu, prvi put u životu 😂
E moj Mirviču , nikad ja tu bagru nebi pustio ! Šta su ti Vico i kompanija radili ovih mjeseci i ti sada podvijaš rep pred mafijom
mene tacno stid ismira
Naša realnost je upravo ovo,i to treba bez ikakvih emocija prihvatiti.Limitirani smo za fudbal,tako imamo trenera koji nema nikakvu karijeru,prosječne i ispodprosječne fudbalere,Savez korumpiran,i to je to.Možda sada imamo neko srce sa Barbarezom,ali to nije ni blizu dovoljno u današnje vrijeme.Brazil je ipak bio skup faktora,dobra i neponovljiva generacija fudbalera,Pape trener,Savez koliko toliko bio dostojanstveniji,itd.
Kakve veze ima sto nema nikakvu trenersku karijeru, Njemci su godinama uzimali trenere bez ikakve te iste trenerske karijere, Hrvati isto tako uzimali trenere koji su vodili samo 10ak u21 utakmica, Zidane vodio samo malo trećeligaša itd itd To što smo otisli u Brazil je razlog sto nam je grupa najslabija ikada bila i sto smo imali najjacu ekipu od rata a ne zbog Papeta i saveza.
Znači tako, smanjili novcanu kaznu i ponistili istu Ibricicu i odmah se vracaju tamo haha sta kazu Vicine kuyice
hahahaha eto eksperta Barbareza. pored onakvog FIFA trening centra u Zenici, gospoda ide u kamp FK Sarajeva. Tesko gospodi u Zenici bez klubova i kafana i izlazaka.
Hahaha, cuj novinarcica, hahah. Al PRIJATELJSKIIIII MEČEVA, hahaha