Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka, neka, tako treba, samo žestoko, što bi Samir Fazlinović reko: "Amidža, za tebe glavom na krampon."
Đaba je to sve ako trče ko bez gloove. Tehnika, uigranost, taktika, a snaga i kondicija se podrazumjeva u modernom sportu.
Zapni ih Barba
Ritam ćemo vidjeti u subotu.
samo hrabro momci, nema predaje nema povlacenja
Važno je učestvovati
3-0 , 4-0 ili ev. 5-1 tako nesto... nakon toga imamo potencijal, izvuci pozitivne strane, gledati naperd..... floskula do floskule...
bespotrebna euforia.. zijan i to bruka samo takva
Sergej Sergej Sergej Barbarez
dabogda šćeri da se na obrukamo , kao i obično
dobijamo 2-0
Treba iznenaditi Holanđane . . Nepojavljivanjem
Talenat vec imaju, fali rad i disciplina. Samo rad, skontao Barba, sretno
Opet ce naslovi biti tipa "Zmajevi bolji od protivnika", a ovamo izgubili sa minimum 3 razlike.
šta očekuješ? HOL-BiH 0:2? optimizam je jedno a realnost je drugo. protiv Mađara se može nešto očekivati a ne protiv Holanđana.
Nametnem mu staroj žestok ritam meeeee
Dzaba, patriotizmom se ne vodi ekipa nego mozgom. Međutim fali tu svega, a igrača najviše koji žive sportski zivot. Oni bi u disko....
Sergej Nametač Barbarez