Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva Barbina pred domaćom publikom. Biće emotivno, biće zanimljivo. U stručnom štabu legende koje su nekad harale Bilinim poljem. Mama mia, jedva čekam! :)
e jesu i harali... čudo se s njima nismo nikad plasirali na neko takmicenje
Pogledajte komentare ovog tipa i vidjet ćete da je svaki drugi komentar kritikovanje Barbareza i Spahića. Kako ti ne dosadi? Ali znate kako on piše, tako da kao podržava reprezentaciju, ali eto tu je da nam uputi neku dobronamjernu kritiku KAO :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
....ovdje niko nema pojma o nogometu ..večeras bi naši mogli imati psihološku prednost ....hajmo Bosno....
Kad god se Barbarez pojavi počnu se redati komentari UZP kato li ba na... Naprijed Barbarez. Ne mogu te stašeU mrziti koliko te mi možemo voliti...
Sergej je po ocu Srbin a po majci pola. Musliman pola Hrvat ! Meni je otac Srbin a majka Muslimanka i normalno da sam Srbin !
@gooUser1727019623 Ne, ne stašoU . Otac mu je bošnjak pravoslavne vjere, majka mu je bošnjakinja islamske vjeroispovjesti i normalno da je Sergej Barbarez bošnjak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
barba i spaha.. ko vam je onako najdraži?
tanak si barba, ono životom..
Mi smo inace poznati da se trudimo protiv jakih reprezentacija, Ali cim zabijemo gol, prepadnemo se I primimo gol. Tako da mislim da ce biti 1:1.
Četiri igrača, veli Barbarez: igrač na poker aparatima, igrač na slot mašini, igrač na kladinicama i igrač na trkama pasa!
A ti si haveru los i na tastaturi, kad bude tvoje pare trosio javi se
Neće više StašaU Selektor BiH biti nikada. Jel jasno????Ne možete vi botovi dragana Čovića toliko mrziti vi ovog čovjeka , koliko ga mi možemo voliti. To da vam bude jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je moj selektor, nas ljiljan, nas zmaj !
Hoce li kockar veceras konacno biti bivsi
Kompjuter je izracunao nacin na koji bi BiH mogla da ostvari pobjedu u vecerasnjoj utakmici, razradjujuci kvalitetu dosao je do izracuna da bi statisticki BiH mogla pobijediti samo ako tri njemacka igraca dobiju crvene kartone u prvih 30 minuta igre i ukoliko se za BiH dosude dva udarca sa 11 metara, to bi bio jedini moguci nacin, ostali izracuni idu samo u dobrobit kladionice
otkud ova lazna nada to mi nije jasno i otkud nam ideja da je Barbarez, krivolovac Spahic i ostatak rukovodstva u stanju da uradi bilo sta? \_()_/
Bit će potop
Vidjet ces ti veceras moj Barbarezu bit ce igrali smo dobro al jebo nas sudija
Predvidjam 3:0 za BiH, strijelci: Piplica, Vrsajevic i Salihamidzic