Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se razumije zna da su ovo dvije velike pobjede protiv Engleske i Italije. Osim rezultata smo dobili velike stvari. Barbarez legenda
Koje ?
obzirom da se ti kao strucnjak razumijes mozes li pojasniti nama sto ne razumijemo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo raja stvarno očekivala da pobjedimo Italiju ili Englesku? Momci su se dobro držali sinoć i Italija nas nije nadigrala. Za tim koji je tek sastavljen to je odlično.
Pali smo toliko nisko da smo sretni kad nas nakantaju manje od 5:0
Nije do njega.Nasi igraci ne mogu preci centra.
Izmedju ostalog dobili smo 4 komada, dali nijedan.
Niđe veze, to jest veznog reda.
Već dve utakmice, a gola njdje na vidiku!
Pa sta vi ljudi ocekujete od prosjecne reprezentacije protiv ovakva dva fudbalska diva? Od Italije primili gol samo, imali i prilika finih a brukali se u kvalifikacijama protiv slabijih ekipa! Neka proba covjek da sastavi sto bolju EKIPU jer mi pojedince koji bi odlucili utakmicu, nazalost, vise NEMAMO!
Kad Vaha ode u penziju prikljuciti ga strucnom stabu kao strucnog saradnika da pomogne reprezentaciji i obuci Barbu. ovo je jedino rjesenje
Cilj ove igre ubaciti ono okruglo sto se kotrlja u onu tamo mrežu sto lici na mrežu za hvatanje ribe🤔 Ali kako to je vec upitno🤔🤔🤔
Sta docekasmo da i Srbija bude bolja od nas u fudbalu, nevjerovatno.
Cujes li ti sebe sta pricas pa Srbija je uvijek bila bolja pogotovo u omladinskim selekcijama
Pirić dobar skroz👍
Barba samo hrabro i odlucno kao sto si bio na terenu. Sa Spahom u tandemu i ostalim iz strucnog staba mozete napraviti dobru repku. Sretno!
Kad misliš da čemo dati GOL ima li kakvih informacija
Samo naprijed Barba. Imaš mlade, hrabre, dobre fudbalere, samo ih treba uigrati. Napravit ćeš solidnu ekipu za buduće utakmice. Sretno.
a sportski mangupluk i inteligencija im 0. neka pogledaju snimak i sebe kao izgubljene u prostoru
Ja sam da kazemo laik za nogomet, ali sam se sinoc osjecao kao da gledam jedan tim koji se dodaje, i nase koji ganjaju loptu, i kad je slucajno uzmu izgube je u 5 pokusaja pasova. Selektor vjerovatno zna sta radi, i siguran sam da je u njemu isti zar kao kada je ponosno igrao za reprezentaciju. Nadam se da ce taj zar nekako prenjeti na nase igrace, tek kad se taj zar probudi, vjerovatno cemo imati dosta bolje nastupe bilo gdje u svijetu.
Mene samo interesuje ko je dogovarao ove tekme sa jakim repkama, trebalo se dogovorit sa nekim leševima da im damo po 7 golova , da ekipa dobije na samopouzdanju i onda ovako neke tekme gdje se treba branit, ove prijateljske gdje ne mozemo pric golu ne razumijem nikako...