Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini igrač iz liga petice sa ovog spiska je Ermedin Demirović, koji je u 26 utakmica za reprezentaciju postigao 1 gol. Treba biti realan, ali ovo je najslabiji tim zadnjih 10 godina i svaki neriješen rezultat će biti ogroman uspijeh.
Seria A nije liga petice?
@PrviKolokvijum ... od kad se Stuttgart takmici u Serie A ? (na stranu sto Seria A jeste liga Perice)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nadam se da cemo u ove dvije utakmice uputiti bar jedan sut prema golu,posto u prethdne dvije nismo.O postizanju gola mozemo samo sanjati.
Koga ovo zanima?! Samo dangubu koji trosi vrijeme na nebitne stvari.
Ćiro je rekao vaktile da je uspješan zato što svako dijete zna prvih jedanaest. Na ovom spisku kao i kod prijašnjih 3-4 selektora opet nije pozvano najmanje 10 igrača. O prvih jedanaest je Iluzorno govoriti.
Ćiro je rekao vaktile da je uspješan zato što svako dijete zna prvih jedanaest. Na ovom spisku kao i kod prijašnjih 3-4 selektora opet nije pozvano najmanje 10 igrača. O prvih jedanaest je Iluzorno govoriti.
Moze se dobiti Andora , San Marino sa ovom ekipom
mi smo toliko jaki da se dzeko i dalje nikada ne mora vracati u odbranu kao npr. Modric.
Dzeko je tu, kao i obicno nema zime za protivnike
sad je pitanje kolkko ce ih se odazvat - rade ce garant odjednom se povrijedit
Fali tu jos samo Barisic i Jasic. Ali hvala Bogu da se Bajraktarevic odlucio za nas!
I ti prestani igrati kerpo
Sta je sa Barisicem?
Nemamo krilnih igrača, ovo se samo može posložiti u 5-3-2 sa Dedićem i Gazibegovićem po bokovima.
Pitaju gdje si 7 Septembra , pa u Eidhovenu brate , idemo Bosno
I ja aBd
Ko da Gruzija i Albanija ima nesto bolje
Konačno ste shvatili koji je kvaliteta tj ne kvalitete reprezentacije nema prvenstva podloge nema više dijaspore što je valjalo igralo...To što vi psujete Vicu selektore dzabe sve da se promjeni oni ne igraju s oni koji igraju kvalitete Lihtenštajn
Gube dvije utakmice već u septembru!
jel odluceno da se pređe centar?