Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Standardnog Hadzikadunica kako u klubu tako i u reprezentaciji salje na tribine. A ostavlja panja Tahirovica i Krunica koji uopce ne igraju u klubu. Ovdje se opet nesto radi unutar cetri zida sto samo oni znaju. Bilo je i ranije spekulacija o sukobu Dzeke i Ahmedhodzica, sto ne iskljucuje mogucnost da ponovo se nesto ne desava. Cirkus.
Halo
E bravo strucnjak.Nek si ti nama objssnila razloge.Sad nam je puno lakse. De nam jos reci,sta nas ocekuje u buducnosti? Razbaci grah,dok jos nije pocela utakmica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tanko Bgm treba bit realan.. ovaj sastav ne moze pobijedit ama bas nikog ... zao mi zbog Barbareza u ovom trenutku da dodje zasluzio je bolju ekipu al etoo ... nadat se bar da necemo primit vise od 3 komada ..lp svima
Ja od ovih imena cuo za Bicakcica i Dzeku.
Ako je i 10%tačno ovo što mediji pišu za Ahmedhodžića treba mu se zahvaliti i reći otvoreno može BiH bez tebe. Barbarez je dovoljno inteligentan i vjerujem da će otvoreno pričati sa njim jer ovo nije više slučajno pošto se ponavlja
Svaka čast Džeki na svemu što je dao za ovu reprezentaciju i zemlju! Ali, javna je tajna da u biti on diriguje oko sastava i ko se zamjeri Džeki ili mu nije simpatičan, nije iz njegovog kruga, a tek ako mu šta kaže ili se zakači s njim, pa...završi na tribinama ili se vrati nazad s priprema s nekim nelogičnim ili nikakvim objašnjenjem. Sve će jednom izaći na vidjelo!
Nikakav je ovo tim nažalost, Dzeko treba da ide Pjanicevim stopama, hvala mu za sve ali realno dosta njegovog šefovanja.
Vjerovat da se grupa drugoligaša sa dijamantom na vrhu može plasirat u neko ozbiljno evropsko takmičenje je van svake pameti.
Dzeki napraviti spomenik i zahvaliti se, on je svoje vec dao, sad treba poceti graditi novu reprezentaciju sa mladima.
Mister frizura Demirovic haha
Gledajte dnevnik, manje će te se nasekirat
Uvijek dan prije se nešto desi i neko ne može da igra i to se radi o važnijim igračima. Spahić u utakmici protiv Grčke igrao sa tuferima u nosu jarane, šiba krv iz nosa ali on igra. Ali dobro, nije svako Emir Spahić.
Ljudi treba biti realan. Tim pocinje od nule. Dzeko na zalasku karijere. Nemamo velikog izbora za prvi tim a kamoli za klupe. Igramo protiv oidlicne ekipe. Ja se samo nadam i ocekujem da se momci bore i ostave srce na terenu. Rezultat mi uopste nije bitan. Hocu samo pozitivu od igraca.
nizozemska je danas smijurija. očekujem da ih bih nakanta 5:1
Cirkus od igrača
Tesko se moze brzo ocekivati neki dobar rezultat, ali meni se svidja posao koji radi Spaha sto obilazi i kupi nase mlade igrace sirom Europe. Mozda su mnogi nepoznanice, ali samo tako moze izaci nesto.
Pa sta je ovo do prije 3 dana svi bili spremni , a na dan utakmice 4 standardna nedostaju ..ccc
Neka je panj Mujakic tu. Nije ni cudo sto igraci ne zele igrati. Razocarao me Barbarez. Hadzikadunic je znao plakati poslije utakmica, stalo mu je do reprezentacije, igra u soliidnom klubu..Argumenata je puno. Kako su tu igraci koji nemaju minute igre u zadnje vrijeme.
Ima da nas raspuce na proste faktore i da pozelimo da se vratimo u B diviziju