Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anel je veliko razocarenje,lik nas sve prevario da voli BiH,ne treba ga zvati vise nikad,ne trebaju nam glumci i lazovi!!
Šnjoksu, on je razočarenje samo za naivne umjetnike poput tebe.
Iskreno i nije neka igračina. Gledao sam ga u Šefildu, ništa posebno, prosjek. Da je neka extra klasa do sada bi ga već neko doveo sebi. Ovakvih štopera puna Engleska.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
VELIKI RONALDO DODJE POVRIJEDJEN PA. BUDE SA REPREZENTACIJOM..NASI LJUDI PREVISE UMISLE DA SU BITNI I DRUZE OSTANI SA REPKOM,BUDI PODRSKA!!
Uh sa legendom poredis jednu maminu mazu
Ne dau starleta zvaljava
Spahic nekad igrao pod blokadama i 39 temperaturom, ovdje nesto ne stima. Mozda bi momak odmah da bude kapiten, sta li vec
gdje generala spahu poredis sa ovim is prt kom
Ovaj Anel cesto odustaje za jednog profesionalca
Uvrijeđ3na mlada Ahmedhodžić pa pa lijepa moja nemoj više nikada ni dolaziti..toliko si nas puta već napuštao u raznim izgovorima da se to više ne može tolerisati ... jedno veliko hvala za ništa u reprezentaciji jer nam samo unosiš nemir...
Mozda momak nece da bude dio vicinog cirkusa??
Ko je on vise, njemu se malo igra, malo ne igra!!! Ne treba ga ni zvati vise, jer ovo nije pravi odnos prema reprezentaciji kakav zeli Barbarez i kakav bi trebao da bude. Al mislim da je Barbarez to shvatio, samo nece pred utakmicu da pumpa stvar. Al sve je rekao!
Sretno, al bez mene i gledanja,volim te BIH
Ne mozes ti racunati na ovakvog igraca nikada.. Kad ti najvise bude trebao on ce reci ne mogu ja , zato bolje sad rijesiti to i dati mozda od sad mjesto hadzikadunicu koji ostavlja srce na terenu..
Samo kid nas do početka utakmice reprezentaciju napusti 3 više igrača
Ne zovi tog prevaranta više
"Ahmedhodžić je tražio da se vrati kući, vjerujemo mu" Ne shvatam, sta se tu ima vjerovati? Da mu se ne igra? Vjerujem mu i ja. Mozda je imao neki ruzan osjecaj da ce izgubiti, onda je donekle opravdano, ni ja ne volim gubiti.
Ne znam zašto se uopće više i trudite oko te princeze. On neće, zato ima momaka koji hoće
Anela sam branio prvog kad je bila saga izmedju njega i saveza ali ocigledno da je lik umislio da je ramos,sta ja problem majstore izjasni se hoces igrat ili ne imamo mi stopera na preket nisi jedini!!!
Ocigledno nece da igra! Pametnom dosta!
Htjeli priznati ili ne Amel nam je najbolji igrac i bez njega su na mnogo manje sanse za pozitivan rezultat....
Hahaaa...vi se smarate oko jednog ispod prosječnog igrača...davno sam rekao da je tu u reprezentaciji dok njemu odgovara, da se proda, poslije ko j.... reprezentaviju..NE TREBA NAM!
Ko ga j...