Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno dijete vratiti...Odbrana je nula
Moramo mi vratiti Begovica, moramo imati golmana koji zna ispucati i lijevom ko i desnom. Da nije supalj kao sir.
nije bio motivisan na treningu, a eto ti motivisani primili pet , a mogli su još pet šuplji u odbrani ko da smo farska ostrva
Odbrana je šuplja kao babini zubi, pa ti vidi ko je (ne)motivisan.
majku mu mora li u svakog selektora biti dva-tri u prvoj ekipi koja to ne zasluzuju a da pri tom imamo bolje opcije. nikad na zelenu granu, pa zar i ti Barba majka mu stara
Ja ne znam kakva je igacina taj Hadzikadunic, ali i da ga imamo, tim se ne gradi sa jednim igracem tako da bi nam najvjerovatnije bilo isto, jos ako nije zainteresovan ili nije motivisan, njegovo mjesto je na tribinama
Eh da smo,a nismo. Prije 5 godina poceli sa ovom mladom generacijom momaka,koji igraju fudbal na skroz drugom nivou. Ali neka. Treba nekada poceti sve ispocetka. I to Barbarez radi odlicno. Samo jos STRPLJENJA Bosno i Herzegovino!!!
kod ovi sto su igrali bas se vidi htjenje, zalaganje i volja za dokazivanjem.Prije smo primali po 3 komada sad ce nam petica biti svakodnevnica.
za dobrim konjima se dize prasina, za manekenima kao ovi nasi ne treba ni spominjati, realno mediji ne bi trebali davati toliko paznje... svaka cast izuzecima svakako ali kad ne mozes dobiti sansu, bjezati, ne biti budala.
BiH ima problem jer ovi koji znaju igrati su nemotivisani a oni koji ne znaju su motivisani! Kako riješiti ovaj BiH paradoks pitanje je sada za stručni štab!? Možda je slična situacija i u Stručnom štabu!
Interesantno da nas je Petev doveo do A grupe Lige Nacija i nije zadovoljio ambicije ljudi u FS BiH znači li to da mi imamo ambicija da budemo šampioni Europe ili možda Svijeta???
Nek je Tahirović zadovoljio
Odbrana, odbrana Odbranu ne igraju samo stoperi i bekovi. Odbrana se igra u dva pa i tri bloka, a mi smo imali samo onaj zadnji. Do strucnog je staba.
Dzeko da nije dao go imobi ocjenu 3,2
"imobi" hahahahhahahahahahahhahahah.
ti si fakultet
Barba haman ti zafalilo para za pokera pa si zato takvu odbranu postavio.
A Tahirovic je kao voljan
Izgleda da su neki morali igrati u subotu, pa su Ahmedhodzic i Hadzikadunic "opravdano" izostali...
Ovo sam ja govorio stalno, nije do selektora, nego do igrača. Doduše mislim svakako da je Barbarez lošiji čovjek od svih ovih prije.
Iskreno, kome ne bi bilo blam igrati za BiH u fudbalu? Jedina strategija je nada i molitva da protivnici imaju loš dan pa da ne primimo više od 3 komada. Ovu kojekakvu repku treba ugasiti, neće nam više turisti dolaziti kad vide kakav smo čemer.
VRACJ TE PETEVA DOK IMA IMLO NADE OVAJ KOCKR CE SKROZ UNISTITI REPKU
Ne laprdaj moraosi uzeti igrace za koje si uzeo pare