Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavi Pirića da brani, puno je bolji od Vasilja! Uporedi utakmicu protiv Engleske u kojoj je branio Vasilj s onom protiv Italije u kojoj je branio Pirić, i sve će ti biti jasno!
Pirić je imao nekoliko vrhunskih odbrana u toj utakmici! Da je bio Vasilj, i utakmica protiv Italije bi završila najmanje 3:0!
Vasilj se nije proslavio sa nizozemcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krunic, Tahirović i Mujakic su trebali na tribine.
I Vasilj
Nisu uopš trebali biti tu
on konta ruke iza đale i stručnjak.
on konta ruke iza đale i stručnjak.
on konta ruke iza đale i stručnjak.pa sestremi
Cuj Krunic i Mujakic u Rosteru Beogradjani Vicini miljenici
Cuj Krunic i Mujakic u Rosteru Beogradjani Vicini miljenici
Tahirovica u igru od zadnje minute
Dzakovac iz TSC u postavi a dal na tribine shagahahaha
Idemooo jako, treba nam barem remi... a pobjeda bi sjela ko budali šamar.
Da bi uspio kao trener u BiH, mora se dosta toga poklopiti, moras bit patriota, posjedovati strucno znanje, i imati moralni integritet i autoritet prema igracima i prema savezu. Barbarez je bez sumnje covjek raja, koji iskreno voli svoju BiH, i kroz to ima veliki pocetni bonus, i dosta gresaka ce mu biti oprosteno. O takvoj startnoj poziciji su Milosevic i Petev mogli samo sanjati.
O njegovoj strucnosti za obavljanje posla trenera reprezentacije BiH ne znamo bas nista. Nejasno je i koliki mu je slobodni radijus djelovanja, koliko se pita Vico, Dzeko, razni menadzeri, sve je to velika nepoznanica. Treba sacekati, da se razjasne okolnosti oko Ahmedhodžica. Kako god bilo, naravno da ne smije tako postupiti, svejedno treba ispitati okolnosti i cuti i drugu stranu
Nista nije iskljuceno, ali nisam veliki optimista, pogotovu nakon pesimizma, koji Barbarez siri, tako se ne pobjedjuju utakmice. Covjek koji posjeduje sve moguce atribute, da izvuce maksimum iz reprezentacije, jedini od Cire naovamo je nesumljivo Vahid Halilhodzic. Kad bi ga se pustilo da radi godinu dana na miru sta hoce, pa makar i svaku utakmicu izgubio, onda bi ili nesto bilo, ili bi trebalu rasformirati savez. Ali, siguran sam da to mnogima nikako ne bi odgovaralo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aj mađarska!
BiH ce večeras na Puškaš Areni da pop ushi.
Po svemu sto su pokazali Mujakic i Tahirovic su trebali na tribine ali valjda Barba i strucni stab znaju sta rade
Ma glupost šta će mu 3 golmana u postavi
Sergej samo naprijed. Rezultati neće izostati. Sretno našoj ekipi
Kad su doveli Barbareza bilo je pustite covjeka koju godinu, nemojmo negative itd. Sta bi s toga?
Šta bi od toga?