Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeli smo neku pozitivnu emergiju koje u zadnje vrijeme nije bilo,samo naprijed rezultati ce doci
👍
Svi u finušu pojačaju,samo našima uvijek ponestane snage.
Ovo je naša pobjeda. Ko se razumije zna o čemu pričam
Ovo je naš poraz jer su se legende države priklonile Vici, negatorima genocida.
Eto vas krenuli ste ko Srbi xD čuj pobjeda xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
De ne seri..1:1 bi bilo najrealnije👌😂😂
Toliko su bili nadmocni da 3:0 nije previsoko. Prije ce biti podnosljivo. Ipak su puno bolji. O tome uopste ne treba raspravljati. A eglezima ovaj put nije trebao ni golman. Toliko.
Sa sjetom cemo se sjecati onih vremena, npr. kada je pokojni Ciro dosao i od raspadnute reprezentacije vec na prvoj utakmici napravio strahovit uspjeh. Nazalost, sada smo iz ciklusa u ciklus sve gori i sve vise pomjeramo prag tolerancije, pa nam je ina -3 uspjeh ako se iole trcalo.
Zalaganje ok, ali mrka kapa za buducnost repke. Sjetite se samo kako i gdje je npr. Pjanic Igrao sa 18 godina. Dzeko tek dosao u repku, poderao go madzarima, itd. Nema vise takve japije, ali eto nada zadnja umire. Ako oni mladi sad ne mogu istrcati vise od sat vremena, kako bi igrali na Evropskom.
Biti ce ovo dobro za godinu.Mladi igraci jos trebaju stasati, uigrati se. Neki ce preci u bolje klubove. Imamo nesto sto nismo imali, disciplina i trka. Vasilj Ahmethodzic Katic Kolasinac Dedic Gazibegovic Gigovic Tahirovic Huseinbasic Demirovic Tabakovic Sa klupe Krunic, Dzeko, Basic, Karic, Burnic, Hadzikadunic, Bicakcic, Saric, Hajradinovic, Jasic
Nema šta vidi se kontinuitet u igrama. Hahahahahahah
Kad nastaju nasi problemi? Kad protivnik ubrza protok lopte, kad uspije da nas zanjise ili prebroji, pa izoluje napadaca na jednoj strani. AA je bek, a ostao je sam jer ga nas napadac nije pratio. I odmah nas je kaznio. To se ne smije desavati. Ne smije se desavati ni da u 16 m cuvamo prostor, a ne igraca. U 16 m svako mora imati svog igraca! - KOstale su nas ove takticke greske, a one nem se ponavljaju godinama.
Nasa formacija, a s obzirom na nas trenutni kvalitet je 5-4-1 ili 4-5-1. Bravo! // Dobro smo je igrali, disiplinovano. Zadnja je linija gurala naprijed, a srednja nije bila dalje od 15 m ispred nje. NIje bilo praznog prostora i kontrolisali smo defanzivu. U sredini je bilo gusto, a na bokovima smo imali dovoljno igraca da udvajamo. Za pocetak dobro, jer prije svega moramo stabilizirati odbranu. // Statistika nam nije pokazala koliko smo trcali.
Ma dobro smo prošli... ja sam očekivao i 10 komada da primimo...
Presli centar jednom, mozda dva puta.
Nisu Englezi su dali sve golove nafakaški. Bolji jesu naravno, ali golovi uz dosta sreće.
Vise hrabroati selektoru,trebo si u poluvremenu naci igraca da plasira nas napad.
Englezi zabiju 3 gola i uigranim ekipama , 🤷‍♂️
Ali zato smo mi Francuze-Evropske i Svjetske prvake u gostima satrali igrom.Belgiju tukli u gostima....Tanko je ovo sve,Da je igrao prvi tim Engleske i da nije bila prijateljska-uvali li bi nam glat 5-6komada.
Svi u finušu pojačaju,samo našima uvijek ponestane snage.
Iskren da budem ,ja o fudbalu veze nemam ,ni fudbalere ,ni lige ,niti gledam utakmice To mi je sve ĉudno i nepoznato i u ćemu je draž tog sporta, Meni je sport atletika
upravu si 22 igraca a jedna lopta,da Bar imaju pesest lopti u igri bilobi interesantnije.