Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek samo radi svoj posao. Prati sve Barba a i uzivaj malo sto da ne.
Prati, radi svoj posao i gubi redovno.
Treba pogledati ko ce nas slijedeci dobiti.
Mosnje samo tracaju,Avv avvv avvv
dzabaluk svakom drag
Onaj odlazak u Brazil,kod nas ce se pamtit i postivati,ko Kosovski Boj kod Srba,znaci vjecno.Jer nemamo ni teoretskih sansi,da ponovimo.
i njemu je kasika pala u med
Evo i naseg poker-majstora.
Prati Barba ove spektakle, da moze nove modele bunkerice sastavljat kad nam dodju.
B kao Barba
Sad ce njemu prosjecan Bosnjo da objasni kako na ove i slicne utakmice mora i smije iskljucivo iz svog dzepa, a ne na racun saveza. U smislu kao, nema veze sto je on selektor i sto to SVI selektori na Svijetu rade, ako ja moram gledati utakmice preko streama, nek i on gleda, ha jaaa NeK oD PoKeRa pLaCa
Na prvu vazda pomislim Travolta, kad ono Barbarez haha
Styling mu je vrh, zaista ne zna da se oblaci, ne kaze se bezze bolje znati nego imati...
Ti nit znas nit imas, a jedino sto znas jes komentarisati ovdje...sta tebe boli briga kako se ko oblaci, uostalome 'styling' mu je normala i moderan je.