Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba prije utakmice sa Njemackom apelovati Uefi da se odrzi minuta sutnje za sve stradale u poplavama i da nasi igraci ostave srce na terenu za sve njih,mislim da nema veceg motiva od ovoga da to naprave u ovim teskim momentima...
Vasilj je na***o.
barba nezna svoj posao, sa prepotentnim spahom.. propadamo uz njih dvojicu.
Tezak je period pred nasom selekcijom.Ali kad se radi iz temelja mora biti tesko.Trebati ce vremena ali vjerujem u ove ljude i ove nogometase koji su tu ne samo da popune broj na spisku,nego svi su tu koji zele da ova selekcija napravi rezultate.
VOLIM TE BOSNO
Proće dosta vremena dok se naša reprezentacija ne ustabili i plasira na neko takmičenje.Biće to dug proces nazalost.Ipak mi smo uz vas i zelimo vam sve najbolje na tom puti.Sretno BiH.
Kakva bi to bila stvar pobjediti Njemacku ,moj sine to bi bio najveci uspjeh bh fudbala nakon rata a mozda i prije rata!
Najveći uspjeh je bi ostao plasman na Mundijal u Brazilu 2014-te