Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
StašeU, kakve su ono devetke sinoć sa iskusnim stručnjskom Jakirovićem. Buahahahaha
Hej pa ja da primim devet komada , odjavio boh klub. Imsju još obraza poslije onog sinoćnjeg debakla da prozivsju Barbareza. Ma ćibbbbbbe more.
Puna podrska selektoru.Prvo se mora rijesiti Ahmedhodzica i njemu slicnih,a onda igracima usaditi borbeni duh i natjerati ih da se zalazu kao sto je to on radio nekada u dresu reprezentacije i ne sumnjam da ce rezultati doci.
Tvoj jedini zadatak je bio da se obratis Njemcima i da ih uljudno zamolis da nam ne daju vise od 9 golova u dvije utakmice.
Treba dogovoriti samo da nema jako šutat po golu
@tvoj jedini zadatak da pokažeš svoju StaškuU Mržnju prema čovjeku koji ni na sekund nije pomislio da navuče kockasti dres. Nismo mi Dinamo da od švaba primamo devet komada.
Bolje nego poker mečevi...kasno si se sjetio da se edukuješ
StašoU i Kato Liban ski Te Rori Sto
Nemojte mjaukati sa negativnim komentarima. Barba je legenda i samo naprijed. Barba mi te volimo koliko i ti bosnu volis i samo naprijed.
Nisu to negativni komentari, to su Shkuhtorski komentari. Strah ih napraviće Barba repku a to njima ne paše..
I nauciti, jer pojma nemas...
Čovjek je legenda u Borusiji Dortmund, Bayer Leverkuzenu , Hamburgeršportferainu, Hanzi, dva puta najbolji strijelac i igrač Bundeslige. Ko Njuž Dino...
Baka je pripravnik,bez trenerskog staža
StašoU držite se vi pripravnika Jakirovića i primajte devetke...
Turistički ili?
Što je đaba i srcu je drago. Lako je njemu kada ga bošnjački nogometni savez finasira, a sve to odabrava predsjaenik iz Republike Srpske. Mi iz Republike Srpske smo poznati kao ljudi široke ruke.