Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naporni ste u svom laganju, znamo svi da je to sve zbog Katalonije. Barca je zadnji klub na svijetu koji bi trebao imati financijskih problema. Prodaju u Aziji dresova više nego svi klubovi (izuzev Reala) zajedno
Dodaj jos milione na sudije kroz godine, Negreira slucaj itd
Nema niti jednog dokaza protiv Barcelone u slucaju Negreira, tako da taj slucaj je zavrsen.
Sram ih bilo, afirmirali mladih igrača više nego Real, Juventus, Inter, Roma, United, Chelsea, Liverpool, Bayern zajedno
Ocito nistw upuceni u to, klubovi dogovore ispaltu igraca u ratama po godinama, i svi tako rade, a svaki navedeni igrac je doveden za vecu sumu novca od navedene.
Pa upuceni, Leeds ih ceka 3 godine za prvu ratu. Haj mi sad ti reci mislis da je Leeds tako dogovorio s njima?? Naravno da nije... Isto vazi i za ostale navedene klubove. Pa Juventusu su skoro isplatili zadnju ratu za Pjanica. A treba li davno prije.. itd itd.. Barcelona ocito ne postuje dogovore oko placanja, jer su u finansiskoj krizi. Grade stadion, placaju igracima plate, iako ne igraju vise tu godinama..
Hahah mi se ljutimo na vicu a mafija drama svjetskim fudbalom, zamisli za barcelonu postoje dokazi da su cijelu sudačku organizaciju imali na platnom spisku i nikom ništa, to da je uradila neka osasuna, nestala bi sa lica zemlje.
hahahahahha, pa ne postoji niti jedan dokaz za to. Ne postoji niti bilo kakav argument koji upucujuje na to da bi to moglo biti istina.
Male su to cifre, kod nas rudnik Kreka duguje preko 500 miliona, a niko o tome ne priča.
UEFAlona
Da nije bilo Uefe i sudija, Real ne bi ostvario 70% uspjeha