Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj neznalica i propalica Xavi nije kao trener ni za 'Zmajeva'. Koeman je još nekako i držao ovu osrednju ekipu na okupu i napravio neke dobre poteze kao što je tjeranje Pjanića. Ali ovaj Xavi mislio odmah steći slavu, a trenerskog zanata nije ni zapekao a kamoli dopekao. Sramota.
Ubila ih barca
Ne bih ja bas rekao nemocna, Barcelona 21 sut, Napoli samo 4, uz duplo vise odigranih pasova. Prije bih rekao velika greska Xavija ostavljajuci Ferran Torresa u igri, frajer fulio 5 stopostotnih šansi.
jesu imali posjed lopte 80 ili 90% kakva statistika.. rezultat govori na kraju.
Kakav kiks Napolijaaa!
sudija sto ne produzi jos koju minutu,nije ti fazon
Dobijam dojam da je ovo nebitno takmicenje za ove vece klubove.
Barca odavno nije veći klub
Barca je najveci klub na svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)