Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suarez zasluzuje vise paznje , a ne samo Messi i Ronaldo najbolji fol , momak je najbolji na svijetu treba zlatnu loptu dobiti. Kida i sa golovima i sa asistencijama
Suarez je jedan od rijetkih koji ce biti proglasen za najboljeg igraca u 3 razlicite lige.. U Ajaksu 35 golova, u onom Liverpulu koji je propao nakon njegovog odlaska je dao 31 (izjednacio rekord lige, a nijedan penal nije izveo), a evo sad dominira i u Barsi i trebao bi dobiti (barem) nagradu za najboljeg igraca lige ove sezone.
Jos uz to dominira i u reprezentaciji, osvojio Kopa Ameriku 2011 godine, bio uz Mesija najbolji strijelac kvalifikacija za SP 2014, a na tom istom SPu je unistio Englesku. Cak i ima bolji prosjek golova po utakmici u Urugvaju nego Mesi u Argentini i Ronaldo u Portugalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prodajem povoljno aparate navijacima klozet madrida 😂😂😂
Cenifa Madrid 😂😂
Igraci Barse su dokazali i ovoj utakmici da su obicna skupina kmecavaca koja zna samo u coporu igrace napadati kad sudija ne svira po njihovoj volji, svejedno mi je ko osvaja LP samo da nije smrdljiva UEFALONA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Barca
Covijek dao 40 golova u sezoni ja ne mogu ispepati do 40 :D
ante i patriot pa ne znam šta vi pratite da igraju kao tim bar tri četiri puta bi uzeli za ove godine otkad je tu Ronaldo pa pročitajte izjave igrača koji su otišli iz Reala kakav je egoista al nema svrhe diskutovat s ljudima koji su zaslijepljeni njegovim smiješnim golovima.
zalosna vremena dosla , mladi se loze na real , barcu , city a liga nam katastrofa ..nekad su nasi klubovi dolazili do polufinala u evropskim kupovima a sad ni august ne mozemo prezivjet
Padavicari prvaci
zajebosi se nije Real sa glavnim padavičarom penaldom prvak
Niti jednom do sada vam ova tabeal forme nije tačna, ispade da je barsa izgubila zadnju...
Probaj s druge strane gledat
@Rid015 Pa onda je dobra ali prije ovoga kola!
Ako se gleda cijela sezona vjerovatno zasluzeno. Iako su u drugom dijelu sezone u Barci pokazali dosta slabosti. Iduca sezona bi mogla biti zestoka.
Barca je Barca...za sve hejtere....the best footbal team ever
Svaka čast za ovaj MSN nikad bolji trio u povijesti
Cestitke
Vidjeti kiselo i pokislo lice Pereza nakon utakmice - neprocjenjivo! Gracies equip! Mes que un club!
sta ima spanac
Izjava ronalda: Nije me briga za Ligu,uze mi Suarez pichichi
@Gazija88 ahahaaaa dobra ti je ta jarane moram priznati 😂😂👍🏿👍🏿
bravoooo
Real ove godine bez titule
budza pa u cjelini Real igra da bi Penaldo zabio zato nema titula
@Zmijuga Lakapo ne budi budala momak ima vecu zelju za golom nego bilo ko drugi u Realu komentari poput tvog nemaju nikakvog smisla koji god je gol Ronaldo zabijo iso je i u korist Realu nije ih sebi u fijoku stavljo to ti je isto da kazes Suarez je sebi pravio statistiku a ne pomagao Barsi ove sezone, ja uvjek kazem ljudi zbog mrznje ne daju kredit ovom momku ali njegove brojke ce ostati zapamcene dugo u istoriji fudbala i to je cinjenica