Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebat će tu još 2-3 godine do vrhunskog tima. Fetišizacija Mesija i podređivanje cijelog kluba njemu skupo je koštalo Barcu.
Sad dolaze teske dvije utakmice, tim igra pravo dobro ali su jako mladi i nemaju toliko iskustva na utakmicama gdje treba stati na loptu. Bayern igra slicno vec neko vrijeme, zna gdje treba paziti. Samo se nadam da ce protiv Real Madrida sve biti cisto, bez cudnih odluka, penala, itd. U svakom slucaju, dobili ili ne, ove sezone se uziva gledajuci Barcelonu (osim ako ne navijas za Madrid).
Ali to što imaju svoju djecu u prvih 11, uvijek neki novi klinci i to bitnu ulogu igraju. To je najljepše od svega. Zašto je Real odustao od svoje djece je ogromno pitanje?
Jer imaju očajnu akademiju, prosto. Carvajal posljednji diplomac La Fabrice koji igra u prvom timu, dok Barcelona praktički svake sezone izbaci barem po jednog. Real je od Galacticosa konzumentski klub, koji kupuje igrače, ne znaju ih stvorit
Barca se vraca!
Barcelona dobra, nema šta. Međutim, da li će im onakve offside zamke paliti protiv Real Madrida koji ima izuzetno agilne i brze napadače? Nekoliko puta je Sevilla prijetila opasno i uvijek je Barcelonu tu spašvao minimalan offside. Navijam za Barsu, ali i ovaj nešto uspavaniji Real izgleda za jedan nivo kompletniji i zreliji za velike utakmice.
Barsa najpametnije ulaze,5 miliona das sudijama i dobijes penal kad je najpotrebnije,vecerasnji penal sve govori da barsa mora osvojit spansku ligu
Jalane hajde da ti dam broj Oftalmologa znam jednog dobrog da provjeri jel imas problema sa ocima.
Bajern ce ih rastavit, spanska liga smijesna, dva kluba jaka
Za Barcelonu se definitivno moze reci da se vratila na pravi put sto se tice spanskog prvenstva. Ne sto su prvi jer razlika je minimalna i ima do kraja prvenstva koliko hoces nego sto su opet izgradili respektabilan tim koji je ponovo poceo da gazi protivnike. Za Bayern i generalno kako ce odigrat i dokle stici u Lp je tesko prognozirati ali derbi i samo prvenstvo bi do kraja trebalo biti uzbudljivo na max.
hajmo sad Bajern pa Real