Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mozemo mi navijati ili ne, voljeti ili ne, ali ovaj covjek je fudbalska masina i velemajstor. Pa covjek razvaljuje 15 godina. Uopste nije bitno sto igra u istom timu, cak sta vise njemu je mozda vise trebalo za pronaci motivaciju nego bilo kom drugom.
Barcelona je od 1998 do 2008 imala Figa, Rivalda, Klaiverta, Xavija, Iniestu, Etoa, Ronaldinha i za tih 10 godina su osvojili samo 2 lige i samo 1 ligu prvaka. Sa Messijem, Xavijem i Iniestom od 2009 do 2020 godine su osvojili 8 liga i 3 lige prvaka. Eto sta je bio Messi.
koliko god volim real.. ovakav vise nikad nece doci u barcu.. trebali bi 3 dana zalosti u barceloni uvesti
Barcelona nikad vise nece biti ta Barcelona, fudbal nikad vise nece biti fudbal!!! :(
Ovakav igrac se vise nikada nece roditi.
ne volim ni mesija ni barsu ali sta je uradio za barsu i sta je barsa uradila za njega ovo je preglupo da pred kraj karijere predje u drugi klub. Idioti su obje strane
Ovo neka zahebancija kluba 😯 Ne vjerujem da Messi napusta Barcu. Sta je sve uradio za klub treba da svaka ulica u gradu nosi njegovo ime haha
De ba nemoj zafrkavat, navijac sam Real Madrida, al gledati Messija da napusta Barcu, nemoj dzaba. Teze mi je nego kad sastavis Casillasa, Raula i Ramosa.
Kakva magija u nogama,okretnost i potezi,lezerno i nevjerovatno inteligntno. Glupo mi je sto se ovako rastaju,al iskreno,zelim vidjeti sta moze u nekom drugom klubu.
Jesu tražili kompilaciju s Anfilda, ah ja nisu ni mogli(4-0).YNWA❤👏
2.43 na video zastave ljiljana moraju se bosanci I velikom oprastaju mesija viditi
Kakav Mesi crni, u Sarajevu dva dana nema vode. Što o tome ne pišete? Objavili ste 10 članaka o ovom indijancu a o obmani ViK-a prema 250.000 ljudi ništa. Kako održati higijenu bagro nesposobna? Kako ćete ovo kompenzirati narodu? Ko će odgovarati za obmanu 250.000 ljudi? Neko mora biti sankcionisan zbog ovoga i narodu kompenzirati stres i novac potrošen za nabavku vode. Zna se kolika je dnevna potrošnja domaćinstva, a znamo i koliko košta litar vode u prodavnici.
Ma kutarisali se tereta. Sad mogu fino novu ekipu sastaviti.