Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haaland ce biti doveden za dvije godine, kad budu izbori u barceloni, cime ce liknosigurati novi mandat. Novac se vec dobrim dijelom pripremio, s Haalandom kontakt vec ostvaren
Prodane duse ne smijete napisati da su Andjusicu u Banja Luci pokidali ligamente, tacnije kolega fudbaler Boban Nikolov mu pocijepao ligamente i za to dobio zuti karton, a VAR se nije gledao ??? Haaaalooo vi ste vodeci portal u drzavi. IMATE ODGOVORNOST !!!
ŠEŠKO MAJSTOREEEEEEEEEEEEE WILLJKUMMEN TO BARCA!
Šeško je igračina nema tu puno priče .
Nemaju oni 65 eura a ne miliona
Nije istina. Barcelona ima bruku para ali ima problem sa registracijom igraca koji bi trebao biti zavrsen do kraja ove sezone.
Sesko je prava masina, mlad, visok, dobar tehnicar, odlican super, moze igrati na vise pozicija, ja se ne bih razmisljao puno oko kupovine. Isto sam mislio o Salahu kada je dosao nepoznat u Romu i odskakao od ekipe, prvenstveno u brzini i zelji da bude bolji i razvio se u pravu masinu
Znao ke Salihamidžić kad se treba ovog poljaka riješiti..