Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Barse na mapi u narednih 2-3 godine. Domet ce im biti sredina tabele realno. Ali ako ostanu na okupu bice to dobro. Vidi se da djeca znaju igrati i to je generalno dobra stvar. Kupovati jedno ili dva ciljana pojacanja i osloniti se na akademiju i vratice se u vrh.
Dok se ne penzionisu Pique, Alba, Busquets i Roberto, i dok se ne otjeraju Lenglet, Umtiti, Coutinho, De Jong, al ovaj sto igra bolje glavom nego Neymar, Dembele i jos pokoji uhljeb, ne treba uopste gledati Barcelonine utakmice i ocekivati nesto od njih.
Tek sad vidimo sta je Messi značio za ovaj klub
Kriv Dodik, kriv vico, krivi Srbi kme Kme daj donacija
Kontam poklon kvota 2.08
Propala Barselona ko stari krevet
Nece Barca ovu sezonu ni u Kup Uefa ostvariti kako stvari stoje… Kuman i Pjanic su ih sjebali ali ono bas posteno 😂😂
Žalosno ovo je trebala biti zaslužena pobjeda Osasune ali ne daju ljudi pa ga hebi
Kad sam govorio nije do Kumana dobio sam sve crvene haha
Uprskali su ono očigledno guranje od sudije eto šta su uprskali
Kakvo guranje od sudije? Pojasni.
Procitaj sta u zivotu prije nego pises gluposti, nema penala u onim situacijama nikad. Lopta se ispucava van 16, nikakve namjere, nikakvu sansu za gol Osasuni ne sprecava, nikaakv centarsut ne blokira rukom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)