Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li piskiti ili kakiti
@nie imal android ako nema ios?
a i on je mogao igrati dzabe za Barcu dok ne izadju iz krize imo bi od sponzora minimalno 20tak miliona ko fol suze a ode po 40milki ccc pravi gospodin nikad ne napusta damu by Alex Del Piero.
Nije mogao jer zakon u Spaniji kaze da mu plata ove godine moze biti minimalno 50% od proslogodisnje, odnosno 20miliona, sto su odma i on i Barca dogovorili.
Suze od srece.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je li njegova hrana u PSG-u, treba to vidjet?
E da hoce ugovor propasti, sve zbog ovog gladnika. Dzaba on hoce jos para da pokupi, a zaboravlja da je bas barselona od njega napravila igraca (ulagala u njega dok je bio mali, placala mu sredstva za rast) i on je sve to okenjo i nije pristao na manju platu koja bi mu opet bila prevelika da fino zavrsi karijeru vec je se prodo za saku dukata... koji bijednik
ne znas ti citat jelde???...bruku preko ogranicenja trose na plate a nisu se oslobodili troskova...messi za 0 maraka da igra ne mogu ga registrovat...bitno je lupat gluposti a mozak pupa hava...
A sta ima Barcelona sada sa Messijem??? On je slobodan igrac, nema nista sa Barcelonom.
Pročitah cifre i odma moradoh aspirin mlatnut , 🤯
Dodze bosanac u klub i razhebe ga za godinu dana-hahaha
Ako već kopirate članak s Marce, pročitajte ga barem, a ne da spinujete. Ne blokira Barcelona ništa, već je navijač i socio (registrovani član kluba koji ima pravo glasa na izborima) po imenu Juan Branco je uložio žalbu Evropskoj Komisiji. Branco je igrom slučaja doktor pravnih nauka.
fudbal je turbofolk ili nargila autotune folk
Stim da Mesi dolazi u PSG za djaba
Jbt samo Mesija da imamo, bili bi ko švicarska...
Karma je ku***. Prije par godina, Barca im je pokušala oteti Veratija. Arapi ga nisu pustili, a onda su kupili Neymara. Sada su im klepili i Mesija.
Ništa oni nisu klepili sve se to masno platilo 🤣 a ni Messi nije njihov zvanično tako da ne treba grlom u jagode 🙂🙂
Ovo nesto kao kod nas. Komsic bi kao nešto da uradi, ali ga Dodik blokira.
Ovaj Messi odlazi iz Barcelone kao sto izraelski F16 stizu u Hrvatsku hahaha ili Rafale. Kontali da se borbeni avioni kupuju ko kilogram paradajza na pijaci
Masta moze svasta.Gladan stomak trazi samo hranu a ne avione......kamione....
MOZE IM SE 💪👍😂😉
Katalonci puko fol