Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicno za nas mentalitet. Na cemu si im bgt cestitao? Sto izadju na teren da igraju jer su zato placeni, i opet izgube od neke tamo lijeve ekipe? I nevezano za Zelju, isti je slucaj i sa ostalim ekipama. Kada kaze cestitam svojim igracima na zalaganju, a oni izgubili kao zadnji amateri.
Lijeva ekipa ima vrijednost igrača na tržištu kao Željo pa puta 3.
nase ekipe su lijeve, kada tako budes gledao onda ce sve biti ok... kakva drzava, narod, takvi i klubovi.... ponekad neko iskoci poput Lane, ali generalno sve je trulo!
"Naše taktičke rokade, build up, fantastično smo igrali..." Kad se to prevede to znači: ispadanje u trećem pretkolu treće lige u koju su ušli čak i ribari pojacani vodoinstalaterima sa farskih otoka.
Taktičke rokade i build upovi protiv azerbejdžanskih čobana i opet izgubili 🤣🤣🤣🤣
Ekipa koja po igračima vrijedi kao Željo, samo puta 3. Plus što je pet, šest igrača bilo povrijeđeno. Čobani su naše ekipe. Pogotovo one koje ispadnu još u prvom pretkolu.
Ovo je krajnji domet svih klubova u BiH.
Samo kod nas se cestita na porazu. To nema nigdje na svijetu
Reko sam ja prije nastupa svih bh ekipa- važno je učestvovati!
Ako se oduzme par uvezanih poraza Mulalica na kraju... Imao je bolje rezultate od Basica.
MOŽEMO :D:D:D:D:D:D
SRAMOTE kako vas nije stid ići u Evropu kad necete da se potrudite da date malo guzice
Zeljo se voli i kada gubi! 💙
Cirkus od trenera . Na cemu im cestitas ? Sto nisu opucali na gol ?
Imate pitari svojih briga.
Ovaj tzv. Bosanski Ancelotti ili takticar kako ga zovu...13 utakmica, 5 pobjeda, 5 poraza, 3 remija..
Sretno u prvenstvu 💙
🤣🤣🤣kakav kloc🤣🤣🤣