Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najmanje je on kriv
Hvala mu. Bio je ok i uradio je koliko je mogao. Vidjecemo dalje, kao novi treneri spominju se Marko Maksimović i Branislav Krunić mada neprovjereno.
Stici ce Vas svaka Nerkina suza, ogrijesili ste se zestoko za dobrog, postenog i humanog Nermina Basica Bashu Nerku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobar trener steta sto ga s.ebase klanovi ispod prosječni igraca....
dobar za motku
misliš klovnovi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onaj ko je najviše kriv sad sjeda na klupu. Đaba meni tvoja para svaka kada imam rumenog seljaka.
Nadamo se tvom povratku, u nekom boljem vremenu. Hvala za sve💙
Samo me interesuje ko ce platiti dobrog trenera, pa ovaj covjek je izvuko najvise sto je mogo od polu igraca, i doveden je jer nije skup a ne zato sto je murinjo,. Bolje nadzite investitora jeri necete dalje od tri cetri zadnja mjesta na tabeli.
Kad sam ljetos pisao da ovaj nece docekati ni polusezonu, pucali mi dislajkove...
Auhhhhhh!!!!
BEKRIĆ ZAJEBO SA POJAČANJIMA
Aj realno Edis kad je dosao bio nije imao nikakvih igraca, najvise djeca igrala, pa je vise uradio od ovog. Kad nemas veliki kvalitet onda ti treba veliki autoritet i neko ko ce znati iskoristiti mlade igrace.
E duše gage ...
Nemoze se pita od govana praviti
AMAR AMAR OSIM OSIM
Na q ga nosim
Za pocetak da dovedemo nekog pismenog, pa cemo kasnije vidjeti oko kvalitete. Dovidjenja i ne vracaj se, jedva ga se rijesili.
Dobar trener pravo inace i u Sloveniji imao 10 poraza za redom, pravo dobar. Hvala mu sto je otisao, samo nek se ne vraca.
evropske večeri, golovi na izmaku vremena....2:0, 3:0, trica grbavica...
Bas me zanima koliko ce trebati da se imenuje novi krivac za limitiranost igraca... Uvijek je bilo koliko para, toliko muzike. Medjutim ne mozes kriviti trenera za neuspjeh svjestan cinjenice da su ti primarna ulaganja u izmirivanje dugova (tu kapu skidam na radu), a za pojacanja i igracki kadar sta ostane.
Dokaz da je neznalica,gubi od igmana 2-0 izbacuje cocalica ubacuje dubakcica,cuva valjda covjek razultat samo neznam koji,stoper se ubacuje kada zelis da pojacas odbranu da brani pozitivan razultat,a haracic na klupi mjesto da sve baci u napad.
dzaba sve, rezultat se gleda, niti jedan bod u gostima, pa bolni poraz kuci od Goska i sl, tako je to u trenerskim vodama.