Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt vakcinama.Sloboda narodu
Umukni, fašisto, i ostavi se parola. Nauči se pravom antifašizmu. Lekcija počinje elementarnom naukom i prihvatanjem vakcine kao početnog sredstva protiv brutalnei neumoljive korone. Ljudska sloboda je ograničena. Bez vakcine je neće biti nikako.
Nisi ti izliječen, ti si pavijan.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Al pazi idiotizma! Njemu se oduzima 800 000 zbog vremena kojeg je proveo u karanteni, a morao je u istu zbog vakcinisanog Süle koji je testiran pozitivan!? Da shvatiš poentu takve manipulacije stanovništva, treba ti IQ pacova i naravno da nisi vakcinisan.
Za rubriku vjerovali ili ne !
Ne treba ti dati uslugu liječenja ukoliko oboliš od vakcine, pogotov ako dobiješ teži oblik kliničke slike. Samo zabraniti prilazak domovima zdravlja i bolnicama i apotekama. Ostaviti vas da se sami kako znate i umijete liječite, travama, cim znate i umijete. Da ostanete dosljedni svojoj pameti. Toliko ljekari i zdravstveno osobolje primilo vakcine, da bi vama i takvima ko ti pružali pomoć, i svi oni budale samo bi pametni. Samo ne dat vam dase liječite ako obolite.
Zamislite da nedaj bože izbije rat i moraš sa ovim glupim antivakcerima na front. Prvi bi ti pucali u Leđa
A onaj koji se vakcinisao, a mora u karanten njemu ne zakidaju od plate. Sve se vraca, sve se placa.
Egoisti hoće što više publike i da su svi vakcinisani a oni nemoraju.
Bravo Bayern! Samo po dzepu zaostalu sebicnu stoku!
Na silu vakcinacije to nisu cista posla prvo su rekli pedeset posto imunitet krda pa sedamdeset pa devedeset a sad hoce na silu sto posto a i to nebi bilo dovoljno jer hoce od zdravih da prave bolesne
Dragi novinari Klixa, zašto niste slova napisali o masovnim protestima u Australiji, Londonu, Parizu, Rimu, Japanu. Ne znam jeste li svjesni, ali sudjelujete u zločinu protiv vlastite djece. Pozivam vas na hrabrost koja bi trebala krasiti vas posao, velika je odgovornost koju nosite, ne dozvolite da izopacene psihopate zloupotrijebe vas dar i znanje, ma kako vas za to placali.
On ide u karantenu zdrav jer se vakcinisani razbolio 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bravo majstore, ima i opcija raskinuti ugovor, zaradio si love za 3 zivota, boli te za sotonjare i fasiste
Mladi, zdravi, u super formi, Pa zasto da se vakcinisati? Da zastite druge? Pa Nek se ti drugi vakcinisu!!
Eh sad nek mi neki kaze kojim zakonom to mogu uraditi… boga I’m J
Njemackim zakonom. I zakonom i pravom poslodavca da moze od njega zahtjevati da izvrsava svoj posao za koji ga placaju pod uslovima koje mu poslodavac kaze.
Isti zakon kao i Bavarskoj treba usvojiti u i Predstavnickom dom paramenta FBiH i u Domu naroda FBiH, pa se tada nece prsiti antivakseri i po klix-u prosipati propagandu protiv vakcinisanja.
Ti uzmi i moju vakcinu!!
bolje umrijeti zdrav nego zivjeti bolestan
Tipicna Balkanska polupismena izjava. I tako razmisljati u sred pandemije. Nije ni cudo sto smo gdje smo, najsiromasnija i najkorumpiranija drzava u Evropi.
Pustite covjeka na miru vise
auuu mo se vracamo u 90-e ali svqabu o 40-e