Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitetan i pouzdan igrač. Ne buni se ako ne igra a kada igra je 100% tu. Pravi profesionalac.
definitivno po korisnosti za ekipu među top 5 svjetskih igrača,brz prodoran,odlićan centaršut ,korisiti jednako obadvije noge i glavu,odličan u presing igri kao i odbrabenim zadacima . Bio bi odlično pojačanje za Bajern,kojeg inaće uopće ne volim
I ovi su iz Intera jako pametni, prije 2 godine Manchester United im nudio 40 milijuna za Perišića i oni odbili. Dali ga na posudbu u Bayern i sad mogu eventualno dobiti 15. milijuna. Bayern ima daleko najbolju računicu kod kupnje igrača, samo pogledajte njihove akvizicije. Sigurno i Salihamidžić u tome ima velikog udjela.
Strasan igrac pojacace njemci to nema dileme .
Dobar transfer,Perišić je ove sezone mnogo pokazao.Odgovara Bajernovoj igri.