Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli ko je nama bio trener reprezentacije
Bio je sasvim solidan ko trener reprezentacije
Zamisli ko je aktualni trener u našoj repki pravi prva iskustva . Kao i Bazdarevic legendarni igraci ali kao treneri pokazaliau loš kvalitet
E moj Meša, zar je dotle došlo...
Ali mora se priznati da su svi oni dobili šansu u Francuskoj zbog igračkih zasluga, i to mnogo puta. Nažalost, samo je Vaha iskoristio priliku kao trener.
I jedino Vaha odbio da trenira Bosnu i Herzegovinu,jer savez dovodi samo samo za sitne pare amatere
Evo, u Sjevernoj Makedoniji albanski klubovi drže primat, a Bošnjaci se ljute kad Borac ili Široki osvoje ligu.
Čeka Digislica svaki dan u Tarčinu nebi li se ukazao
I on se izgleda iznenadio
Propo
Bolje da radi u KJKP
Ubio volju za gledati repku.
Jest bilo tesko gledat kad je on vodio, a bili u prajmu
Jesi i trener nekii
vaha u frontalnom korteksu lijeve hemisfere mozga, ima vise mozdanih celija nego: pape, bazdarevic i hadzibegic u kompletnim tikvama.
...o te Vaha.
Zna li on gdje ide?to je albanski klub.jel se ofajdio.
Prodane duse ne smijete napisati da su Andjusicu u Banja Luci pokidali ligamente, tacnije kolega fudbaler Boban Nikolov mu pocijepao ligamente i za to dobio zuti karton, a VAR se nije gledao ??? Haaaalooo vi ste vodeci portal u drzavi. IMATE ODGOVORNOST !!!
Mesha je trener par excellence ali cisto sumnjam da ce prihvatit ponudu iz makedonije
Brate naši uspješni igrači nisu dobri treneri !!!Jedino Papetu je trebalo dati više vremena sa obzirom da nas odveo na SP ,mislim on isto nije ni T od Trenera ali je najbolji opet kad pogledaš rezultate uz Ciru Blaževica.
gdje si analiticaru nismo te prepoznali
Imao ubjedljivo najbolje igrace i najlaksu grupu.I opet kroz iglene usi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)