Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je mesa vrijeme je za smjenu generacija, samo sto vise novih mladih igraca isprobat
@Pretobiom procitaj clanak do kraja.
@ParaNema nije lud bolje se kurcit sa neznanjem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrijeme je da Armin Hodžić pokaže šta zna, i da mu se da veća minutaža, isto tako i za Bajića. Sretno Zmajevima kako god :)
@vinkomir4 Upravo to, odavno je dobijao konstantno pozive, ali nažalost nije imao minutaže, imam neki feeling da će se na ovom kupu dobro pokazat, da će tresti mreže :D
Svaka čast Meši ali bolje ne gledajte spisak Nestorovića za U21 jer je propast
Ima štogod i Hrvata, vidim...
Srce mi je na mjestu zbog poziva ovoj mladjoj generaciji igraca, koji su medju Zmajevima po prvi put. Izuzetno me raduje i poziv Husidica, jer je covjek zasluzio sansu. Isto vrijedi za Hajrovica i Medunjanina. Ja bih drzao na viziru i Smaila Prevljaka ... Mesha je ovog puta pokupio kajmak BH fudbala. Komplimenti Bazdarevicu.
Cim pruzi sansu Hodzicu vidjece koliko je sposobniji i od Dzeka i Ibisevica skupa. Sa onako brzim i ubitacmim Viscom bice to pakleni napad
Ma nek dovede koga god hoce , samo nek se to fino odrazi na igri i na rezultatima.
sta reci
znaci napadi ce da idu sa desne strane od visce, dzeko ce traziti da napada sa glavom , eto tako ce izgledati igra
pjanic ce biti tu ali nestati, i besic ce jedini u raditi neke rizik poteze, i medunjanin ce nekoliko da puca na gol ali cer za malo promasiti njihov napad ce dolaziti isto sa desne strane jel ljeva ce biti pokrivena od zukanovica i kolasinca
Meša, Meša ... ccc Opet smo po starom počeli, po menadžerskim šablonima, SRAMOTA! Ko je Hušidić? SMIJEŠNO! Bar otiđi prvo i pogledaj igrača, a ne poziv čim je u nekom klubu iz elite. TUŽNO! Hadžić ne može igrati ni u Pofaličkom, Hajrović isto, ne znam čemu više pozivi ovim antitalentima? (iako sam Željovac) Kosorić totalno van forme otkako se povrijedio i nabacio masku! Bekić ni u Sarajevu nije standardan! Pirić, Karačić, Memišević, Kožulj, Grahovac, Duljević, Bajić ... za šta postoji mlada rep?
Nijedan od nabrojanih mladih igrača ne može doprinijeti igri A reprezentacije (jedino možda Armin Hodžić) !!! Nisu se još ni u mladoj dokazali a oni ih zovu u A reprezentaciju ne bi li privukli pažnju skauta. ŽALOSNO je šta rade od reprezentacije! Sličnom politikom je i reprezentacija Srbije dotakla dno, ni nama se bolje ne piše.
Pa dobro cilj i jeste uigravanje i mozda dokazivanje ovih maldjih igraca. Od Hodzica ocekujem da ce pokazati sav svoj talenat.
Stevanovic hodati ne može
Gdje je CIMIROT?
@zindlo Ne moze od zeljinih otpadaka
@afannedim Pročitaj tekst do kraja, ako znaš citati. Piz-da ti materina balava.
Rade Krunic iz Empolija je trebao dobiti sansu, jedino ako nije povrijedjen. Korektno je odigrao prvu sezonu u Italije, a i za mladu je igrao sasvim dobro s Grahovcem i Besicem.
Jbg. Realno ovaj spisak izgleda mladalacki,ali nema tu kvalitete. Ko li gura ovog Bekica? Ljudi moji covjek je s loptom na Vi.
jednom u japanu ....
dobar spisak još te koji fale i onaj hadžiahmetović i to je to što imamo od igrača, sad fino selekcija. Btw ovaj bekić ni sam ne zna kako je došo tu xD
Tako i treba