Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gol iz Mađarske će vječno biti tvoj pečat u Želji... Sretno!
Nisam neki ljubitelj nekvalitetnog domaćeg fudbala ali ovog Beganovića pamtim još od Ferencvaroša. Sretno ti bilo gdje god igrao, za naše prilike prilično si dugo u jednom klubu.
Sretno mali,gdje god bio,,,,FURAJ MALI SAM SREDINOM ...............
Sretno Dženise!
U mene ovaj jaran iz sarajeva sto udara onu malu iz Jednog grada prema Doboju, što mu je halvu pravila... Ma ona treba što voli geng beng a on oženjen. E pa ona ima frajera fudbalera sad valjda treba u slobodu iz kaknja da predje, pa moj taj jaran ganja mu kakav bolji jaci klub da igra ono pravo i da bude u karantenu, da može on tada nju geng beng. Jak mi je ovaj jaran... SDA i to u vrhu gore za tendere glavni.
@car_care Jel ti to onaj jaran sto ti staru udara pa ide na Hecu da kupi ananas da joj sperma bude sladja 😀😀
puno srece Dzenise i da te vidimo makar na tribinama nemoj glavu okretati,vole te Manijaci..pokazao si to u Budimpesti a i u Zenici kad su nas papci napali
Sretno ti bilo Bega.
jeli istina da odlazi u čelik
ide u celzi
Sretno ali mi se cini da preuranio sa odlaskom
Dzenise dzenise idi malo u svijet brzo ces zaboravit ove ovce i livade