Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanko i jedni i drugi, niko ne zna finiširati, ona jedna frljoka odluči.
Coca-Cola je odahnula !
JoohnyG -- Naporan si bolan? Navijaj ba za kog ti srcu drago? Jesu li i tebi braca ovi migranti, samo pitam? Ja sam jedan od onih koji je nosao pušku od aprila 92" do 31.12.1995 , da bi izgleda ti i braca mogli da lajete i palamudite? Ne čujem nit vidm NIKOG iz moje generacije da je nesto zapjenio kao vi tastatura ratnici? Bjezite mi sa ociju NOVOKONPONOVANI MUSLIMANI, radi mi rahmetli đede i babe HADŽIJE(ali ne NOVOKONPONOVANOG HADŽIJE)!
Danska prvak!
Kad ode ovaj umisljeni Ronaldo, Portugal ce biti strašna ekipa.
Svaki pet dana jedan narod u bih mijenja nacionalnost..... Bili Česi, pa škoti, danas su španci a za pet dana će biti francuzi
Pišite nam malo o nepravdi koja je učinjena Andreu Silvi koji je ove sezone u Frankfurtu imao u 28 golova i 5 asistencija, a na ovom EURU odigrao sve ukupno 20 minuta. A zbog čega? Pa naravno zbog najvećeg egoiste ikada kome je sve podređeno i kome je individualna statistika važnija od timskih trofeja i koga moraju gurati u vrh napada kako bi bio u centru pažnje. Jer ne daj bože da neko drugi bude najbolji strijelac Portugala. To bi bio veliki udarac za njegov ego.
Portugal bi bio 10 puta jači kada bi Ronaldo bio krilo i kada bi Andre Silva bio u vrhu napada ali onda bi oslabila Ronaldova statistika. Nikada neće biti najveći jer se ne zna podrediti timu nego se čitav tim mora podrediti njemu.
Portugal bi bio 10 puta jači kada bi Ronaldo bio krilo i kada bi Andre Silva bio u vrhu napada ali onda bi oslabila Ronaldova statistika. Nikada neće biti najveći jer se ne zna podrediti timu nego se čitav tim mora podrediti njemu.
Najgore je biti islamizirani Srbin, svako prvenstvo navijas i pratis kada ce Hrvatska ispasti, a ne možeš ni gledati preko TV-a nego pratis preko Klixa
Ipak je tvoje stanje tuznije, lijecis se ovdje a ne ide na bolje.
Sutra ce citav fudbalski svijet biti uz 🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸
U ovoj reprezentaciji Portugala trebaju promjene od trenera pa do igrača..Ronaldo Respect CR7
zbog čega respect? jer je zabio samo 3 gola u nokaut fazama u 15 godina karijere? ali sad će kvalifikacije i andorra pa će pokazati klasu .
Sutra braćo Bošnjaci srcem navijamo za 🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦🇪🇦 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
A zašto bismo navijali za njiha?
Niko srecniji 0d Ceha, ni krivi ni duzni idu dalje.
Sugava Belgija,nisu imali 3 šuta
Uuuu bgmi ispade Italija...
neke
Zao mi Ronalda jbg
Sav s*eban nakon utakmice 😑
ljudi jel' ko vidio jozu? 😁