Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci gledam i ne vjerujem benfika znaci BENFIKA se grcevito brani od CZV u zadnjih par min a mi od posusja primimo gol u 95+ ... tuzno al istinito
Zvezda mnogo bolja.Benfica vise srece nego pameti
Hahaha
Nikad slabija Benfica pobijedi "nikad jaču zvezdu" kako reče k ri min ala c Terzić :)
Bilo je ovo potpuno ok izdanje zvezde,dostojno najjaceg takmicenja na planeti kakva jeste LS
Jel igro neki Turčin iz 23% đamahirje sjedeći ? Znal se šta !
Al izgleda da ni sjedeći više ništa ne mogu osvojiti !
Jesu igrala vasa anadolska braca :)
Dinamo zadnji !
Ma nije to njima nista novo.Oni vec mentalno naviknuti da ih Arkadasi ....ju vec stolje..ma.Neljute se vise.Vec im normalno postalo.
Kaže Arkadaš iz 23% đamahirje !
Realno trenutno je Zvezda najbolji klub na balkanu.
Vučičeva Zvezda
Iznenadila me Zvezda pristupom, posebno u drugom poluvremenu. Nisu neke sanse napravili ali au ih natjerali da se grcevito brane u zadnjim minutama. Ne znam je li Benfika losija vec prethodnih sezona ili je Zvezda prilicno kvalitetan tim.
DB tvorevina
joj švabusina...sreća namiriše se u prvom poluvremenu
Mujo dize Turskim sultanima spomenike...Toliko o tome ko je ciji. To je ja mislim jedinstven primjer u svijetu da neko dize spomenik okupatoru koji mu je unistio drzavu...
Kome se dižu spomenici?
ko ce kome ko svoj svome....MKEMMEL!