Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je to, bice Tatara jos, on se malo digao a bez razoga ikakvog
Dize lik ruke od repke i odustade da se proda u neki ozbiljan evropski klub. al hajd sretno
Nek je sa srećom. Doći će u Sarajevo još mlađi i bolji. Ti si svoj maximum dostigao. Sarajevo je moglo bez Papeta biti prvak pa će i bez tebe. Hvala na svemu.
Odlican igrac,steta sto su ga pare primamile toliko.Nije znao uzivati,ali ne treba mu to zamjerari
Ja ne znam samo kako za sve u životu imate potrebu bespotrebno pametovati. Računica je jednostavna - čovjek je dobio ugovor vrijedan 1.000.000KM po sezoni puta 3, realno gdje bi to dobio u Evropi? 26 mu je godina nije više čovjek za kojeg se može reći da je talenat, a osigurat će sebi i porodici egzistenciju. Jedan Marko Marin igra u saudijskoj Arabiji za basoslovne novce. Ljubomir Fejsa, od jučer M'Baye Niang, Sebastian Giovinco, Luciano Vietto...
@SportsNation Oni su tamo zbog...? - Novca! Momak je barem iskren, želi da dobro naplati što je uradio prethodnih sezona i treba mu pružiti ruku. Sarajevo s druge strane dovelo ga je besplatno, odigrao je bitnu ulogu u dva osvojena prvenstva, kupu, evropskim takmičenjima, uzeli su pola miliona i jedino što ostaje zaželjeti mu sreću.
Greska da nisu racunali sa prodajom ove dvojice kojima je ugovor pri kraju a da dovedu bar priblizne zamjene...nije valjda da racunaju da je pitanje titule vec rijeseno.
Meni je Tatar uvijek bio dobar igrac. Ne čudi me što je dobio bolju ponudu
Za 2 godine eto ga u Veležu
Za godinu max.
Ja nam lige ni najbolji igrac nam ne kosta 200 hiljada zalosno, ja sam mislio da ce preci u juventus ili milan.
@gooUser1606856316 istice mu ugovor za pola godine. Van Persie u najboljim godinama otisao za sicu zbog pola godine ugovora da ovaj ne ode. Prodavali su se igraci iz FKS i za milionske iznose.
Sretno ti bilo, niko nije iznad kluba pa ni ti. Dobro je na kraju pa su bar neke pare uzete.
Sretno. Ne poznajem ovu ligu ali ne miže biti gora od naše.
ma nikada nisi ni valjao :P tako to ide vozdra
tipicni balkanski mentalitet, odma ide pljuvanje, lik je bio jedan od najboljih igraca Sarajeva i ako ne navijam za Sarajevo, ali eto dobio bolji ugovor i otisao da ode, a odma ide vrijedzanje pljuvanje izdajica tipicno kao i za Dzeku da je kloc i za mnoge.
heheh cega se pitari dosjetise
Silno želio transfer, zato se i svađao sa saigračima, eto dobio ga je...
Kakav idiotski potez... pravi bošnjo. Bolje uzeti odma 10 hiljada nego za 2 godine 100 hiljada.
Opanak popapučeni.